SHARP LE750 3D

paplomatothiki

Senior Member
26 April 2011
404
Χαιρετώ τους συν-forumιτες !
Βλέπω ότι το μοντέλο έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά ( 3D ,smart tv , 200Hz AMR) , και διατίθεται σε ολοένα και καλύτερες τιμές. Η αλήθεια είναι ότι δε μπορώ να βρω αρκετά reviews ,ακόμα και στην έκδοση 751Ε που διατίθεται στην υπόλοιπη Ευρώπη. Σήμερα σκοπέυω να κάνω ένα τεστ στο Πλαίσιο που έχει την 39'' στα 499 euro.
Ξέρει κανείς πληροφορίες για τη σειρά? Υπάρχει καθόλου εμπειρία ? Θεωρείται ότι η SHARP κάνει δυναμικό comeback κι εαν είναι καλή πρόταση ίσως αξίζει μεγάλης προσοχής !

Στα 450 ευρώ περίπου υπάρχει η Samsung F6100 που νομίζω είναι καλύτερη επιλογή. Αν τη θέλεις για 3D πάντως πρέπει να κάθεσαι στο 1-1,5 μέτρο, αλλιώς πάρε καλύτερα κάποια μεγαλύτερη, έστω και χωρίς 3D.

Re: Απάντηση: SHARP LE750 3D

Στα 749 παίζει η 50'' από προχθές στο http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SHARP-LC50LE750E,99452,430514,872313.html?langId=-18
θα την είχα "τσιμπήσει" αλλά δεν ειναι εύκολο να πάω να την δω και δεύτερον δεν υπάρχουν reviews .... ύποπτο !?!?!
αν ήταν lg η samsung θα είχε βουίξει ο τόπος.

βλεπω παντως οτι οι sharp τελευταια,εχουν τρομερα χαμηλες τιμες.
υπαρχει και η 60αρα στα 1300 ευρω(!!!!),με πολλα καλουδια και μαλιστα made in japan.
το θεμα ειναι οντως οτι δεν παιζουν reviews με sharp τηλεορασεις,αλλα βεβαια αυτο μπορει να μην λεει και τιποτε.

Χαιρετώ τους συν-forumιτες !
Βλέπω ότι το μοντέλο έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά ( 3D ,smart tv , 200Hz AMR) , και διατίθεται σε ολοένα και καλύτερες τιμές. Η αλήθεια είναι ότι δε μπορώ να βρω αρκετά reviews ,ακόμα και στην έκδοση 751Ε που διατίθεται στην υπόλοιπη Ευρώπη. Σήμερα σκοπέυω να κάνω ένα τεστ στο Πλαίσιο που έχει την 39'' στα 499 euro.
Ξέρει κανείς πληροφορίες για τη σειρά? Υπάρχει καθόλου εμπειρία ? Θεωρείται ότι η SHARP κάνει δυναμικό comeback κι εαν είναι καλή πρόταση ίσως αξίζει μεγάλης προσοχής !

Καποτε η sharp εβγαζε δικα της panels, ήταν και made in Japan....και αν και δεν ηταν κορυφαια η εικονα, ειχε μια αιγλη. Σημερα νομιζω το εχει παρατησει λιγο το αθλημα...οποτε εχω και εγω απορια τι panels εχουν αυτες και τι λενε...

ΥΓ: Σορρυ και για το offtopic και σε παρακαλω μη με παρεξηγησεις δεν εχω προθεση ειρωνιας ή οτιδηποτε κακοβουλο, αλλα δε μπορω να κρατηθω και θελω να ρωτησω γιατι δε μπορω να σκεφτω με καμια παναγια εναν τροπο, το nickname σου πως προεκυψε?

ΥΓ: Σορρυ και για το offtopic και σε παρακαλω μη με παρεξηγησεις δεν εχω προθεση ειρωνιας ή οτιδηποτε κακοβουλο, αλλα δε μπορω να κρατηθω και θελω να ρωτησω γιατι δε μπορω να σκεφτω με καμια παναγια εναν τροπο, το nickname σου πως προεκυψε?
Να 'ξερες πόσο καιρό έχω την ίδια απορία :smile:
Το ψηφίζω άνετα ως το καλύτερο nickname στο forum!

Καλησπερα σε ολους...

Παιδια οπως γνωριζει τιποτα για την συγκεκριμενη tv ασ βοηθησει .. και κυριως ειμαστε σιγουροι οτι ειναι made in japan γιατι ενας φιλος μου που δουλευει στο πλαισιο μου ειπε πως δεν ειναι .. Εγω βεβαια ενδιαφερομαι για το μικρο 39 ιντσες αλλα δεν νομιζω πως αυτο παιζει ρολο