Γιαννης Σπυρου AVClub Fanatic 22 June 2006 35,518 NEO HRAKLEIO 23 January 2017 #281 Re: Sherlock [BBC] αγαπημενη μου ταινια ever ειναι το Blade Runner!
greekgreek Supreme Member 29 June 2008 6,358 Γιαννιτσά 23 January 2017 #282 Απάντηση: Sherlock [BBC] Μετά το δεύτερο επεισόδιο η σειρά νομίζω άλλαξε στυλ , μου φάνηκε ότι λίγο ξέφυγε από αυτά που είχαμε συνηθήσει από τον Sherlock.
Απάντηση: Sherlock [BBC] Μετά το δεύτερο επεισόδιο η σειρά νομίζω άλλαξε στυλ , μου φάνηκε ότι λίγο ξέφυγε από αυτά που είχαμε συνηθήσει από τον Sherlock.
skysound Supreme Member 28 January 2007 7,299 Θεσσαλονίκη 9 September 2017 #283 Re: Sherlock [BBC] Sorry παιδια. Ηταν αδυνατον να παρακολουθησω τα εξωφρενικα νοητικα αλματα του 1ου επεισοδιου του 4ου κυκλου. Ισαμε εδω.
Re: Sherlock [BBC] Sorry παιδια. Ηταν αδυνατον να παρακολουθησω τα εξωφρενικα νοητικα αλματα του 1ου επεισοδιου του 4ου κυκλου. Ισαμε εδω.
Kosh AVClub Fanatic 7 September 2006 103,798 Εκεί ψηλά..... 6 April 2020 #284 KAΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ 4ος κυκλος. Εδεησα και τον τελειωσα επιτελους μετα απο χρονια εχοντας δει μονο το πρωτο επεισοδιο. Απιθανη εξελιξη και ελπιζω να επανερθει καποια στιγμη.
KAΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ 4ος κυκλος. Εδεησα και τον τελειωσα επιτελους μετα απο χρονια εχοντας δει μονο το πρωτο επεισοδιο. Απιθανη εξελιξη και ελπιζω να επανερθει καποια στιγμη.
Kosh AVClub Fanatic 7 September 2006 103,798 Εκεί ψηλά..... 14 December 2024 #285 Sherlock Season 5: Οι παραγωγοί της σειράς μιλούν για το ενδεχόμενο μίας νέας season Δεν έχει υπάρξει ακόμη καμία αξέλιξη για την παραγωγή της πέμπτης σεζόν του Sherlock από το BBC, αλλά ο συνδημιουργός της σειράς, Steven Moffat, έδωσε lordoftheseries.gr
Sherlock Season 5: Οι παραγωγοί της σειράς μιλούν για το ενδεχόμενο μίας νέας season Δεν έχει υπάρξει ακόμη καμία αξέλιξη για την παραγωγή της πέμπτης σεζόν του Sherlock από το BBC, αλλά ο συνδημιουργός της σειράς, Steven Moffat, έδωσε lordoftheseries.gr