Signal Project Cables

kpol

Established Member
24 February 2011
149
Καλησπέρα σε όλους.
Θα ήθελα τη γνώμη σας για τα εν λόγω καλώδια (και σε σχέση με τα Acoustic Zen ) εαν κάποιοι έχουν εμπειρία
Ευχαριστώ.

Έχω ακούσει πολλά μοντέλα σε πολλά συστήματα και τυχαίνει να γνωρίζω και τον κατασκευαστή. Εξαιρετικά καλώδια και κάποια στιγμή θα έχω και κάποια στον χώρο μου για ακρόαση. Κατασκευαστικά έχουν κορυφαία ποιότητα.

Έχω ακούσει πολλά μοντέλα σε πολλά συστήματα και τυχαίνει να γνωρίζω και τον κατασκευαστή. Εξαιρετικά καλώδια και κάποια στιγμή θα έχω και κάποια στον χώρο μου για ακρόαση. Κατασκευαστικά έχουν κορυφαία ποιότητα.

Συμφωνώ απολύτως. Μετά από αρκετές δοκιμές διαφόρων εταιριών, νομίζω ότι έχω καταλήξει ηχητικά και κατασκευαστικά στα συγκεκριμένα καλώδια. Υπάρχουν βέβαια και άλλα καλά καλώδια αλλά σε υψηλότερη τιμή.

Πήρα για δοκιμή τα Signal Project.Πρώτη εντύπωση για το interconnect άριστη.Τα έχει όλα σκηνή ανάλυση ταχύτητα...Των ηχείων θα τα συνδέσω αργότερα αφού πρώτα ευχαριστηθώ τα interconnect.

Και μια κουτη ερώτηση.Τα καλώδια ηχείων δεν έχουν κατευθυνση.Ποια βάζουμε στον ενισχυτή?Πάμε με την κατεύθυνση των γραμμάτων?

Απάντηση: Re: Signal Project Cables

Συμφωνώ απολύτως. Μετά από αρκετές δοκιμές διαφόρων εταιριών, νομίζω ότι έχω καταλήξει ηχητικά και κατασκευαστικά στα συγκεκριμένα καλώδια. Υπάρχουν βέβαια και άλλα καλά καλώδια αλλά σε υψηλότερη τιμή.

Ποιά καλώδια έχεις?

Σήμερα τοποθέτησα και τα καλώδια ηχείων και αποκάλυψη.Ενα μονο : είναι η πρώτη φορά που με οποιδήποτε σύστημα που είχα στο παρελθόν άκουσα καθαρά σκηνή και στους τρείς άξονες(πλάτος - βάθος - ύψος).
Να σημειώσω ότι και τα καλωδια που έχω (τα Supra Sword) είναι καταπληκτικά άσχετα το οτι είναι σχετικά άγνωστα τη χώρα μας.

Re: Απάντηση: Signal Project Cables

Πήρα για δοκιμή τα Signal Project.Πρώτη εντύπωση για το interconnect άριστη.Τα έχει όλα σκηνή ανάλυση ταχύτητα...Των ηχείων θα τα συνδέσω αργότερα αφού πρώτα ευχαριστηθώ τα interconnect.

απο που τα πηρες και σε τι τιμη?

Re: Απάντηση: Signal Project Cables

Mε την κατεύθυνση των γραμμάτων από ενισχυτή προς ηχεία
Τα καλώδια, Λεωνίδα, αποκτούν κατευθυντικότητα φορεμένα στο σύστημα.
Η φορά των γραμμάτων είναι απλός μνημονικός κανόνας για να μπορούμε να τα τοποθετούμε πάντα με την ίδια φορά, αν αυτό δεν είναι εμφανές από τον τερματισμό τους.
Βασικά, θέλουν την ησυχία τους. Μετά από βάλε-βγάλε, κουλούριασμα-ξεκουλούριασμα κλπ θέλουν κάποιες ωρούλες παίξιμο για να ηρεμήσουν και να ξαναπαίξουν όπως έπαιζαν*.
Φαντάζομαι τα γνωρίζεις αυτά.

(*) Όχι τίποτα τρομερό δηλαδή, το καταλαβαίνει μόνο αυτός που τα είχε συνηθίσει. Μια συνακρόαση πχ, είναι συνήθως σημαντικότερη από την ψυχική υγεία των συρμάτων.