Silo [Apple TV+]

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 12 30.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 21 52.5%
  • Καλή

Votes: 5 12.5%
  • Μέτρια

Votes: 2 5.0%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    40
Ενας χρόνος είναι σχετικά καλά - παρόμοιο με slow horses και καλύτερο από πριν. Δεν το συζητάμε αν το συγκρίνεις με παραγωγές house of the dragon που περιμένουμε χρόνια και μετά θυμάσαι τα μισά και αν..
Ναι. Αλλά εδώ τα έχουνε γυρίσει ήδη. Στο συρτάρι είναι... Και το λένε κιόλας...😂😂😂... Τα κρατάνε να ωριμάσουν;; Σαν κρασί ας πούμε;; Χαχα

Μπα, μια χαρά πάει η ροή των επεισοδίων. Κάποια είναι πιο αργά σκόπιμα διότι κάνουν character building και εμβαθύνουν στη ζωή εντός των silo.
Στο τέλος της τρίτης γίνεται χαμουλης…

• Like
Reactions: NassosT
Μπα, μια χαρά πάει η ροή των επεισοδίων. Κάποια είναι πιο αργά σκόπιμα διότι κάνουν character building και εμβαθύνουν στη ζωή εντός των silo.
Στο τέλος της τρίτης γίνεται χαμουλης…
Για να κανεις character - driven drama (όπως θέλανε να είναι τελικά )και να εμβαθύνεις θες και πολύ καλούς ηθοποιούς να το στηρίξουν..όχι δύο κραχτες και οι υπόλοιποι του σωρού..εδώ πολλοί είναι όπως είπα επιπέδου "οικογένειακες ιστορίες". Ακόμη και η Νατάσσα μου φαίνεται ότι βαριέται...😂😂.

Last edited:
  • Like
Reactions: john1987
Μια από τα ίδια με τον 3ο θα είναι ο 4ος κύκλος. 8 επεισόδια αναμασηματα και 2 καλά επεισόδια στο τέλος...

Για να κανεις character - driven drama (όπως θέλανε να είναι τελικά )και να εμβαθύνεις θες και πολύ καλούς ηθοποιούς να το στηρίξουν..όχι δύο κραχτες και οι υπόλοιποι του σωρού..εδώ πολλοί είναι όπως είπα επιπέδου "οικογένειακες ιστορίες". Ακόμη και η Νατάσσα μου φαίνεται ότι βαριέται...😂😂.
rebecca.... συγνωμη....:sick:

Για να κανεις character - driven drama (όπως θέλανε να είναι τελικά )και να εμβαθύνεις θες και πολύ καλούς ηθοποιούς να το στηρίξουν..όχι δύο κραχτες και οι υπόλοιποι του σωρού..εδώ πολλοί είναι όπως είπα επιπέδου "οικογένειακες ιστορίες". Ακόμη και η Νατάσσα μου φαίνεται ότι βαριέται....

Μια χαρά παίζουν όλοι, δεν καταλαβαίνω το σχόλιο σου.

• Like
Reactions: NassosT
Μια χαρά παίζουν όλοι, δεν καταλαβαίνω το σχόλιο σου.
Συγνώμη. Έχω άλλη άποψη. It's ok. Για μένα η Ρεβέκκα είναι σα να βαριέται. Κάνει τυποποιημένες κινήσεις χωρίς καμία ιδιαίτερη ερμηνεία. Για τους υπόλοιπους έχω εκφραστεί. Αλλά απόψεις είναι αυτά.

Επαναλαμβάνω, μια χαρά παίζουν όλοι στους ρόλους τους από τον Τιμ Ρομπινς μέχρι τα παιδάκια. Το ότι οι περισσότεροι είναι άγνωστοι ηθοποιοί είναι θετικό για εμένα, όχι αρνητικό.

Επαναλαμβάνω, μια χαρά παίζουν όλοι στους ρόλους τους από τον Τιμ Ρομπινς μέχρι τα παιδάκια. Το ότι οι περισσότεροι είναι άγνωστοι ηθοποιοί είναι θετικό για εμένα, όχι αρνητικό.
Ναι. Και ο Τιμ είναι καλός...

Συγνώμη αλλά έχω αντίθεση άποψη για τους υπόλοιπους. Γνώμη μου.
Όσες φορές και να το επαναλάβεις είναι η άποψη σου... Όχι θέσφατο..

Μπορεί ο 4 κύκλος να είναι κορυφαίο... ξέρω γω; Εγώ κρίνω ότι είδα.. Εγώ το ξεκίνησα με μεγάλο ενθουσιασμό .. η πρώτη σεζόν πχ ήταν φοβερή.. το 9-10 της 3ης ας πούμε ήταν πολύ καλά... Εγώ απλά λέω ότι υπάρχει ανισορροπία στα επεισόδια. Λίγα πολύ καλά και Μεστά και τα περισσότερα άδεια και ανούσια. Δεν είναι η πρώτη σειρά που το κάνει αυτό. Μετά αρχίζουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο γεμίζοντας τα επεισόδια με ατέλειωτους κενούς διαλόγους και σκηνές που τραβάνε από τα μαλλιά... Παράλληλες ιστορίες που δε δένουν με το main story και ρομάντζα που δεν έχουν ανάγκη ύπαρξης για να φτάσουν στο ζουμί στα δύο τελευταία επεισόδια κάθε κύκλου. Συν τους πολύ μέτριους δεύτερης διαλογής ηθοποιούς..

Ακριβώς όπως τα λες. Κρίμα τα λεφτα που δαπανήθηκαν

Silo [Season 3]

https://www.imdb.com/title/tt14688458/episodes/?season=3

Μια ακομα σεζον εφτασε στο τελος της. Μπορω να πω ευκολα οτι μου αρεσε περισσοτερο απο τη 2η η οποια πλατιασε αρκετα παραπανω συγκριτικα με την 3η και οπου ειχαμε περισσοτερες απαντησεις και κομματια του παζλ να μπαινουν σιγα σιγα στη θεση τους. Το μεγαλυτερο ερωτημα παραμενει με το “ΓΙΑΤΙ” να ειναι η ερωτηση που κανουν οχι μονο οι πρωταγωνιστες του Silo 18 και πιθανως και ολων των αλλων Silo αλλα και δικη μας. Η αρχη του 10ου επεισοδιου απλα μας ξανα ριχνει ξανα στην αγνοια με το δευτερο twist μετα το τελος της 1ης με τον εξω κοσμο και το “ΓΙΑΤΙ” παιρνει παλι τα ηνια. Απο εκει και περα η σεζον ξεκινησε ηρεμα με συχνες εναλλαγες μπρος πισω με την αρχη πριν ακομα φτιαχνουν τα Silo κατι που το γουσταρα και εδωσε αλλη χροια στην ολη ατμοσφαιρα με το 10ο να δενει καταπληκτικα μπρος πισω αλλα και χαρακτηρες. Μπορουμε να πουμε οτι εχουμε σημεια οπου η σειρα παλευει να τραβηξει τα επεισοδια στα 10 αλλα απο την 1η σεζον ηταν ετσι οι οποιες ενστασεις τις οποιες διαβαζω απο την αρχη θα επρεπε πια να εχουν τελειωσει. Η σειρα ειναι αυτη που ειναι με την ατμοσφαιρα της το μυστηριο της τους καπως πιο δευτερευοντες χαρακτηρες οι οποιοι ομως βαζουν το λιθαρακι τους αργα η γρηγορα και παντα προς τα τελευταια 2 επεισοδια εχουμε τις σοβαρες αποκαλυψεις. Λεγοντας αυτα θα περιμενω πως και πως την 4η και τελευταια δεν εχω ιδεα πως θα παει και απο τα βιβλια χαιρομαι με καποιες σοβαρες απαντησεις που δοθηκαν και μεταξυ μας σιγουρα κρατανε το καλυτερο για το τελος και το κλεισιμο που ελπιζω να ειναι ανταξιο με αυτο που εχουμε δει μεχρι στιγμης. Ραντεβου το καλοκαιρι 2027 ειμαι σιγουρος οτι θα θυμομαστε τα 2 τελευταια επεισοδια της 3ης σαν να ηταν χθες. 8.6/10

• Like
Reactions: Steve67
Καταπληκτικη σαιζον πραγματικα οσο παει και κορυφωνεται, καλο που θαναι ετοιμοι για την τελικη 4η σαιζον σχετικα νωρις και να μην το ζησουμε παλι...

Πολυ ωραια αλλα αναμενομενη ιστορια, ο βουλευτης παιζει καταπληκτικα δικαιως εχει στηριχτει τοσο μεγαλο μερος της σαιζον πανω του.

Θα ηθελα μονο μεγαλυτερα διαστημα και πιο αραιο μονταζ με το παρελθον αλλα επιτελους μια σειρα που το παει μεχρι τελους.