N nl1983 New member 11 August 2011 7 15 September 2011 #1 Καλησπέρα, έχω βάλει δορυφορική στο σαλόνι με αποκωδικοποιητή linux και θέλω να στέλνει το σήμα και στις υπόλοιπες τηλεοράσεις, τι λύση υπάρχει; αν μπορείτε προτείνετε μου ένα μηχανηματάκι και πόσα μέτρα περίπου μπορεί να στέλνει το σήμα;
Καλησπέρα, έχω βάλει δορυφορική στο σαλόνι με αποκωδικοποιητή linux και θέλω να στέλνει το σήμα και στις υπόλοιπες τηλεοράσεις, τι λύση υπάρχει; αν μπορείτε προτείνετε μου ένα μηχανηματάκι και πόσα μέτρα περίπου μπορεί να στέλνει το σήμα;
sakis.kom Supreme Member 3 August 2006 3,642 Athens - Greece 15 September 2011 #2 Απάντηση: Σήμα χωρίς καλώδια στις υπόλοιπες τηλ Wireless Video Sender... κάνε μια αναζήτηση στο google...
Απάντηση: Σήμα χωρίς καλώδια στις υπόλοιπες τηλ Wireless Video Sender... κάνε μια αναζήτηση στο google...
A Amber21 Senior Member 20 February 2010 340 27 September 2011 #3 Re: Σήμα χωρίς καλώδια στις υπόλοιπες τηλ Μηπως υπαρχει κατι αντιστοιχο για μεταφορα δορυφορικου σηματος απο την πριζα του τοιχου προς τον δεκτη ?
Re: Σήμα χωρίς καλώδια στις υπόλοιπες τηλ Μηπως υπαρχει κατι αντιστοιχο για μεταφορα δορυφορικου σηματος απο την πριζα του τοιχου προς τον δεκτη ?
sakis.kom Supreme Member 3 August 2006 3,642 Athens - Greece 27 September 2011 #4 Απάντηση: Σήμα χωρίς καλώδια στις υπόλοιπες τηλ ΌΧΙ. Ξέρεις από τι μπελάδες θα μας είχε γλυτώσει κάτι τέτοιο? Δεν υπάρχει όμως.
Απάντηση: Σήμα χωρίς καλώδια στις υπόλοιπες τηλ ΌΧΙ. Ξέρεις από τι μπελάδες θα μας είχε γλυτώσει κάτι τέτοιο? Δεν υπάρχει όμως.