Η διεύθυνση του περιοδικού ΣΙΝΕΜΑ ανακοινώσε ότι διακόπτει την μηνιαία έκδοση του περιοδικού και εισέρχεται στη εποχή του Νέου Σινεμά!!!
Κάτι σαν Νέα Καβάλα, Νέος Πανιώνιος, κλπ.!
Θα συνεχίσει λέει σαν ηλεκτρονικό περιοδικό ενώ θα εκδίδει τέσσερεις συλλεκτικές εκδώσεις το χρόνο.
Ήδη οι Κρανάκης και Κάτσικας διέκοψαν την συνεργασία τους.
Εύλογο το ερώτημα αναγνώστη ο οποίος αναρωτιέται:
Και τώρα τί θα διαβάζω στην τουαλέτα;
Μήπως θα πρέπει να φορτώνομαι το λάπτοπ και εκεί;
Εμένα δεν με στεναχωρεί καθόλου το γεγονός του ότι θα μου λείψουνε οι κριτικές των σημερινών ταινιών. Αυτές μπορείς να τις βρεις σε πολλές πηγές, έντυπες και ηλεκτρονικές. Αυτό που θα μου λείψει είναι οι αναφορές σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ιστορία του κινηματογράφου. Αφιερώματα σε ταινίες και πρόσωπα που διαμόρφωσαν το συγκεκριμένο είδος τέχνης.
Υπάρχει βέβαια και μια μερίδα που σνομπάριζε το εν λόγω περιοδικό και είχε και τα επιχειρήματά της.
Σεβαστή η άποψη. Είναι άδικο όμως να μην παραδεχτούμε ότι συνέβαλε (παλαιότερα κυρίως) για μία μερίδα κόσμου να καταλάβει, ότι άλλο το σινεμά ως τέχνη και άλλο το σινεμά ως πασατέμπος.
Εύχομαι να βρεθούν κάποιοι αξιόλογη άνθρωποι να καλύψουν το κενό.
Κάτι σαν Νέα Καβάλα, Νέος Πανιώνιος, κλπ.!
Θα συνεχίσει λέει σαν ηλεκτρονικό περιοδικό ενώ θα εκδίδει τέσσερεις συλλεκτικές εκδώσεις το χρόνο.
Ήδη οι Κρανάκης και Κάτσικας διέκοψαν την συνεργασία τους.
Εύλογο το ερώτημα αναγνώστη ο οποίος αναρωτιέται:
Και τώρα τί θα διαβάζω στην τουαλέτα;
Μήπως θα πρέπει να φορτώνομαι το λάπτοπ και εκεί;

Εμένα δεν με στεναχωρεί καθόλου το γεγονός του ότι θα μου λείψουνε οι κριτικές των σημερινών ταινιών. Αυτές μπορείς να τις βρεις σε πολλές πηγές, έντυπες και ηλεκτρονικές. Αυτό που θα μου λείψει είναι οι αναφορές σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ιστορία του κινηματογράφου. Αφιερώματα σε ταινίες και πρόσωπα που διαμόρφωσαν το συγκεκριμένο είδος τέχνης.
Υπάρχει βέβαια και μια μερίδα που σνομπάριζε το εν λόγω περιοδικό και είχε και τα επιχειρήματά της.
Σεβαστή η άποψη. Είναι άδικο όμως να μην παραδεχτούμε ότι συνέβαλε (παλαιότερα κυρίως) για μία μερίδα κόσμου να καταλάβει, ότι άλλο το σινεμά ως τέχνη και άλλο το σινεμά ως πασατέμπος.
Εύχομαι να βρεθούν κάποιοι αξιόλογη άνθρωποι να καλύψουν το κενό.