SITE ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΕΣ HD?

Status
Not open for further replies.

boltsis

Senior Member
11 April 2007
445
ΛΑΡΙΣΑ
Έχω συνδέσει το λάπτοπ μου με την sony40w2000 και τα trailers 1080p και 720ρ τα παίζει μια χαρά.Καταρχήν έχω σύνδεση 1024 και προσπαθώ να κατεβάσω ταινίες έστω και 720ρ.Το μόνο που ξέρω μέχρι στιγμής είναι το ............. και παρόλο που έχει ας πούμε και 30seeds δεν κατεβάζει καθόλου σε πολλές ταινίες.Εχω απενεργοποιημένο και το firewall.Γιατί συμβαίνει αυτό και αν έχει κανείς να μου προτείνει κανείς κάποιο άλλο site να κατεβάζω χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, ας κάνει και 2 μέρες να το καταβάσει.Υπόψιν ότι κατεβάζω με το utorrent.

Last edited by a moderator:
Θα χρειαστεί να παξεις με τις ρυθμίσεις του προγράμματος, πχ ποιό torrent client, χρησιμοποιείς, μεσα λοιπών απο το tab, των ρυθμίσεων του προγράμματος πρέπει να επιτρέψεις, την ενεργοποίηση UPnP port mapping, εαν πχ χρησιμοποιείς το μ torrent-bye-

Το μ torrent είναι.Θα το κοιτάξω και θα σου πω.Δε μου λες πως θα μπω εκεί που λες γιατί είμαι και λίγο άσχετος.

Last edited:
2 μερες με συνδεση 1024 ξεχασετο

μιλαμε για αρκετα Giga αν ειναι rip απο Blu-ray η HD-DVD

ο υπολογιστης σου σηκωνει το παιξιμο τετοιων αρχειων?

Παιδια, να υπενθυμισω οτι συζητησεις περι site για παρανομο κατεβασμα ταινιων HD απαγορευονται απο τον κανονισμο.

Status
Not open for further replies.