Size does matter(ακόμα και στο iphone)

17 June 2006
25,427
Αθήνα
Την προηγούμενη εβδομάδα κατέφθασε ο θείος από την Αμερική με απρόσμενο δωράκι και σε σακούλα original apple με το περιεχόμενο που βλέπετε στις φωτό..

attachment.php

attachment.php

Επειδή πολλοί θα αναριωτέστε αν το τηλέφωνο ξεκλειδώνει, ορίστε και τα πειστήρια -bye-

attachment.php

Attachments

• iphone12.JPG
    iphone12.JPG
    59.4 KB · Views: 209
  • iphone12i.JPG
    iphone12i.JPG
    7 KB · Views: 205
Last edited:
Με ποιο τροπ Τασο ξεκλειδωσες το τηλεφωνω σου δεν μας ειπες....

Re: Απάντηση: Re: Size does matter(ακόμα και στο iphone)

Γιατι? τοσο δυσκολο να απαντησεις?

Ειναι αρκετα δυσκολο να σου απαντησει γιατι ο Τασος ουτε καν εβλεπε (οπως παντα). Κραταμε τις παραδοσεις απο την 1.0.2...

Στο ενα απο τα 2 τηλεφωνα επαιξα με το ziphone που για αρχη φανηκε πολυ απλο αλλα στην πορεια χρειαστηκαν επεμβασεις SSH μεσω WinSCP γιατι ειχαμε θεματα με καποιες εφαρμογες μιας και το τηλ. ηταν ΟTB 1.1.3.
Στο δευτερο πειραματιστηκα με τον Hard Way δηλαδη εκανα οτι υποτιθεται κανει το ziphone αλλα μεσω κονσολας στο τηλεφωνο και περνωντας του ολες τις εντολες για να γινουν ολα ενα προς ενα και να καταλαβαινω τι μου γινεται.

Αυτα.

ΥΓ. Εννοειται οτι δεν χρησιμοποιησαμε nextsim κτλ.

Την προηγούμενη εβδομάδα κατέφθασε ο θείος από την Αμερική με απρόσμενο δωράκι και σε σακούλα original apple με το περιεχόμενο που βλέπετε στις φωτό..

attachment.php

attachment.php

Εμενα ο δικος μου θειος σε αντιθεση με του Τασου προτιμησε το AT&T store και οχι το Applestore .... Και φυσικα με την original σακουλιτσα μου το εφερε και μενα.... -bye-

attachment.php

attachment.php

Attachments

• IMG_1937.JPG
    IMG_1937.JPG
    48 KB · Views: 77
  • IMG_1932.JPG
    IMG_1932.JPG
    56.3 KB · Views: 78