σκάσε και τρώγε μωρή

ψηφιστε την ταινια

• Total voters
    0
18 June 2006
8,281
Θεσσαλονίκη
306150.jpg

Feed
( τα πάχη μου τα κάλλη μου)

Εναλλακτικός τίτλος : σκάσε και τρώγε μωρή
Τόπος: Αστραλία
Χρόνος: 2005
Κρατάει : μέχρι να ξεράσεις
Είδος: διατροφικός φετιχισμός πολλών τόνων
Μάγειρας : Μπρετ Λέοναρντ
Καλοφαγάδες : Άλεξ Ο’Λάφλιν, Πάτρικ Τόμσον, Γκάμπι Μιλγκέιτ

Ακονίστε τα μαχαιροπίρουνα , κάντε όρεξη , στρωθείτε στο τραπέζι , όπου νάνε το φαγητό σερβίρεται. Και μην ανησυχείτε θα φτάσει για όλους είναι πολύ , μα πάρα πολύ και μάλιστα δεν πρέπει να περισσέψει ούτε ψίχουλο . Θα φάτε μέχρι σκασμού. Έτσι παίζεται το παιχνίδι . Αν γουστάρετε καλός , ειδάλλως πάρτε τα κουβαράκια σας και τζούς για άλλη παραλία . Εδώ είναι για φυσιολογικούς ανθρώπους με γερά στομάχια και όχι για άρρωστους .

Ένα πραγματικό τερατούργημα τεραστίων διαστάσεων και ιδικού βάρους . Μια ταινία που στέλνει το SALO στο χρονοντούλαπο μια για πάντα . δοκιμάστε το μόνο αν αντέχετε τις δυνατές συγκινήσεις

Ένα Feederismgameπου παίζεται μέσο διαδικτύου και επιβάλει στους παίχτες του να τρώνε μέχρι σκασμού , Μάλιστα ο ιδρυτής αυτού του παίγνιου που αναγκάζει της παίκτριες να τρων τον αγλέουρα οργανώνει και στοιχηματικούς αγώνες για το πότε ο παίχτης - θύμα θα εκραγεί απ το πολύ φαΐ και σε πόσα τεμάχια θα διαμελιστεί . Όλα καλά κι ωραία , μέχρι που το κόλπο ανακύπτει ανακριτής του ηλεκτρονικού εγκλήματος ( δικτυόμπατσος ) και βάζει σκοπό του να χαλάσει αυτό το αθώο παιχνιδάκι που τόσο χαρά έδινε σ αυτούς που το παρακολουθούσαν . Ντροπή του και κρίμα .
url

Last edited:
Re: Απάντηση: σκάσε και τρώγε μωρή

Γιατι δε ρωτας ποιος επαγγελματιας τα προσφερει αυτα απο το ραφι του ?
Αν είναι ο videoclubας να εκτελεί και χρέη λογοκριτή....

Έλα μου ντε.

Άλλωστε, πάντα θα βρεθεί έστω κι ένας που θα το αποκαλέσει τέχνη.
Και γιατί όχι, στην τελική; Γούστα είναι αυτά.