Σκέφτομαι την αγορά της LG B9 τηλεόρασης

iceage2609

New member
15 April 2008
24
Αγρίνιο
Καλησπέρα σε όλους, σκέφτομαι την αγορά της συγκεκριμένης τηλεόρασης απο τα Public ή Welcome Stores με 1299 ευρώ σε 15-18 ατοκες δόσεις. Διάβασα για την SLA και τα πιο πολλά ποστ απο το νήμα και ειδα οτι γενικά δεν εχει διαφορά ,απλά ειναι του 2020 σε σχεση με την προηγουμενη . Ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής , θα προτιμουσα να την βάλω στο τοίχο, διαβασα για VESA MOUNT 600X400 αλλά θα ήθελα να μπορώ να την στρίψω ή να της δωσω λιγη κλίση ωστε να βάζω ή να βγάζω καλώδια ή κάτι άλλο εαν χρειαστει. Προτέινετε κάποια ? Θεωρείτε οτι θα ηταν καλή λύση να πάρω μια βάση απο αυτες που την μετακινουν και προς τα εξω και πανω κατω την τηλεοραση ?
Το δεύτερο εχει να κάνει με τα αρχεια και τον τρόπο αναπαραγωγής. Εχω ταινιες 4κ οι οποιες βρίσκονται σε ενα παλιο Dlnik 320L το οποίο ακομα και με την 100αρα γραμμή οταν βάζω να τα στριμάρει (εστω και στην HD παλιοτερη τηλεοραση που εχω ) δεν τα παίζει. Είμαι παντελώς ασχετος με τετοια θέματα αλλά να υποθέσω οτι το συγκεκριμένο NAS μηχανημα δεν εχει τη δυναμη και την ταχυτητα να κανει το on the fly transcode ? (δεν ξερω αν λεω βλακεία). Θα προτείνατε να πάρω ενα SYNOLOGY DS118 ας πουμε και να βάλω πάνω ενα μεγάλο δισκο σε χωρητικότητα και να το συνδεσω με USB (δεν νομιζω να εχει USB 3.0 η LG ),να το πάρω και να δουλέψω Stream ή να μην το πάρω καθόλου σώζωντας και καποια χρηματα και να βρω μια πλάγια λύση. Δεν θελω βεβαια ναναι ανοιχτο το PC ,να τρεχω Plex κτλ.
Σας ευχαριστω και σορρυ εαν καποια ειναι πολυ απλοικα απο τα ερωτηματα.

Last edited by a moderator: