Σκέψεις για αλλαγη κεφαλής

HAL-9000

Senior Member
26 December 2007
377
Το πικαπ στο συστημα μου ειναι ενα SYSTEMDEK IIX900 με βραχιονα REGA RB300 Οταν το πηρα ειχε μια κεφαλή
Ortofon τυπου ΟΜ ... Τωρα σκεφτομαι να την αλλαξω... με καποια Ortofon παλι... και λεω να παω σε RONDO BRONZE
η σε μια KONTRAPUNKT A η H...

To PHONO-STAGE ειναι το ADN της ΜΟΝΡΙΟ με Ολοκληρωμενο ενισχ. τον INTEGRE PASSION της YBA
To αποτελέσμα ακουγεται απο τα ηχεια βασης Concerto της SONUS FABER...

Ποια ειναι γνωμη σας για τις εν λογω κεφαλες.. που καλοβλέπω..?

Πόσα υπολογίζεις να διαθέσεις; Λ.Σ.

Λουκά σκέφτομαι κάτι στα 600-700 Ε. και η Ortofon Rondo Bronze ειναι μια καλη επιλογη...
Επειδη σιγουρα εχεις κατι στο μυαλο σου... για λεγε... τι προτεινεις....?.. :rolleyes:

ειμαι κατοχος της rondo bronze , και πολυ ευχαριστημενος. γενικα ο ηχος της ειναι πεντακαθαρος και δυναμικος, διαβαζει τα παντα τελεια και ειναι εξαιρετικα μουσικη.
παιζει ολα τα ειδη μουσικης ανετα.
την συστηνω ανεπιφυλακτα.

νομιζω οτι η ortofon εχει προγραμμα ανταλλαγης για την παλια σου κεφαλη με καποια συμπαθητικη εκπτωση. ψαχτο...

ειμαι κατοχος της rondo bronze , και πολυ ευχαριστημενος. γενικα ο ηχος της ειναι πεντακαθαρος και δυναμικος, διαβαζει τα παντα τελεια και ειναι εξαιρετικα μουσικη.
παιζει ολα τα ειδη μουσικης ανετα.
την συστηνω ανεπιφυλακτα.

Mετα απο αρκετο καιρό αποφάσισα και έβαλα και εγω την RONDO BRONZE της ORTOFON ... και δεν το μετανιωσα...

Παρόλο που ειναι στο στάδιο του στρωσίματος και θελει και καμμια 100-στή ώρες... εχει οντως εναν πεντακάθαρο
ήχο ... πολυ καθαρή ηχητική σκηνή.. Αυτο που ήθελα... Τα χορωδιακα που μου αρεσουν αναπτυσσονται πεντακάθαρα...
Αν και καλοκαιρι... και το ακουσμα ειναι με ανοικτά παραθυρια ... που σημαινει θόρυβος... το ηχητικό αποτέλεσμα
ειναι παραπολυ καλό... (Βραχιονας REGA RB300 σε SYSTEMDEK IIX900)...-bye-