Σκηνές από ελληνικές ταινίες-σειρές που διακωμωδούν το γάμο.

aka_Lamogio

Senior Member
22 June 2007
594
The Twilight Zone
Θέλω να δημιουργήσω ένα 10λεπτο με 15λεπτο σποτάκι με τις καλύτερες κωμικές σκηνές που σχετίζονται με το θέμα του γάμου από ελληνικές ταινίες και σειρές. Φυσικά το και η γυνή να φοβείται τον άντρα μπορεί να ολοκληρώσει το σποτάκι από μόνο του αλλά θέλω πλουραλισμό. Έχω και κανά δύο άλλες υπόψη μου αλλά οποιαδήποτε ιδέα είναι άκρως ευπρόσδεκτη
...

Και στο Τζέννη Τζέννη έχει σκηνές από γάμο. Θυμάμαι μία που την πρώτη νύχτα του γάμου, ο Μπάρκουλης και η Καρέζη (φορώντας ακόμα το νυφικό της) αίζουν ταβλι..

Όπως και στο γλέντι, που προσποιούνταν το αγαπημένο ζευγάρι:

-Θέλεις ένα αχλάδι, αγάπη μου;
-Όχι, λατρεία μου.
:flipout::flipout:

Παιδιά ευχαριστώ. Υπάρχει επίσης ένα επεισόδιο του 50-50 που ο Χαϊκάλης αναλύει στο γίο του νομίζω τι είναι ο γάμος για την γυναίκα και τι για τον άντρα. Θυμάται κανείς σαιζόν και επεισόδιο;
Έχουμε καμιά ελληνική ταινία ακόμη; Σκέφτομαι να βάλω και από το της κακομοίρας εκεί που είναι μαζεμένοι στο τραπέζι και λέει μαζευτήκαμε όλοι εδώ κτλ κτλ :p .
Ότι ιδέα ευπρόσδεκτη.

Φουρτουνάτσιδες και Βροντάκιδες, η σκηνή που η Βουγιουκλάκη ντυμένη άντρας τραγουδάει στον αρραβώνα του Παπαμιχαήλ με την χοντρούλα (ξέχασα το όνομα !!)

Δεν ξέρω μέχρι πιο σημείο θέλεις να τον ..... "διακωμωδήσεις" αλλα αν θέλεις να το φτάσεις στα άκρα βάλε ότι ρεπορταζ βρεις από το..."νεανικό κανάλι".

Δεν ξέρω μέχρι πιο σημείο θέλεις να τον ..... "διακωμωδήσεις" αλλα αν θέλεις να το φτάσεις στα άκρα βάλε ότι ρεπορταζ βρεις από το..."νεανικό κανάλι".
Ποιο είναι το "νεανικό κανάλι" και για ποια εκπομπή λες; Στείλε PM για να μην τεθεί πρόβλημα.
Και μόλις το τελειώσεις το περιμένουμε στο youtube να το δούμε...
Θα το στείλω σε όποιον το ζητήσει από το forum αλλά youtube δεν το ανεβάζω. Το ετοιμάζω για να παίξει στο γάμο μας την ώρα που θα μας περιμένει ο κόσμος στο κέντρο οπότε θέλω να είναι έξυπνο και γρήγορο και αρκετά διασκεδαστικό.

Ποιο είναι το "νεανικό κανάλι" και για ποια εκπομπή λες; Στείλε PM για να μην τεθεί πρόβλημα.
.

Με συγχωρείς, δεν έβαλα φατσούλες... :2thumb22sup:

εννοούσα το star και όλα αυτα τα γελοία ρεπορτάζ γάμων "διασήμων" :flipout: που προβάλλει καθημερινά... :furious3:

Φουρτουνάτσιδες και Βροντάκιδες, η σκηνή που η Βουγιουκλάκη ντυμένη άντρας τραγουδάει στον αρραβώνα του Παπαμιχαήλ με την χοντρούλα (ξέχασα το όνομα !!)

Σαιωτάκη λέγετε εάν δεν κάνω λάθος, είναι η γυναίκα του Σπύρου Καλογήρου -bye-

Θα εβαζα σιγουρα απο το "Ερημοσπιτης και Πολυτεχνιτης" με το Βεγγο σκηνες, οπως κι απο το "Θα σε κανω Βασιλισσα", οταν κανει τους υπολογισμους με τα λεφτα για οτιδηποτε!!!