Σκηνοθετημένη φωτογραφία

Σπύρο πολύ καλή. Ειδικά το μέρος με το τσιγάρο είναι πολύ ατμοσφαιρικό. Βλέπουμε πολύ λίγα κυρίως σκιές και όμως είναι προφανές το τί βλέπουμε εκεί.

Θα ήθελα μόνο λίγο την λωρίδα λιγο με το dodge πιό λευκή να κάνει πιό έντοη δήλωση οτι είνει δρόμος, άσφαλτος. Ίσως και να περνάει μέσα απο τα άλλα κάδρα σαν να τα αγκαλιάζει, να κυριαρχεί ο δρόμος επάνω τους!

Θα ήθελα μόνο λίγο την λωρίδα λιγο με το dodge πιό λευκή να κάνει πιό έντοη δήλωση οτι είνει δρόμος, άσφαλτος. Ίσως και να περνάει μέσα απο τα άλλα κάδρα σαν να τα αγκαλιάζει, να κυριαρχεί ο δρόμος επάνω τους!

κοίτα να δεις που το ίδιο σκέφτηκα και εγώ χθες (για την γραμμή) αλλά με το πρόγραμμα που το κάνω δεν παίζει η δυνατότητα να την κάνω πιο έντονη χωρίς να καεί το κάτω μέρος της ασφάλτου...

πιο απλά...δεν παίζει photoshop

Απάντηση: Re: Σκηνοθετημένη φωτογραφία

κοίτα να δεις που το ίδιο σκέφτηκα και εγώ χθες (για την γραμμή) αλλά με το πρόγραμμα που το κάνω δεν παίζει η δυνατότητα να την κάνω πιο έντονη χωρίς να καεί το κάτω μέρος της ασφάλτου...

πιο απλά...δεν παίζει photoshop

Done !! :smile::smile:

attachment.php

Attachments

• spyros.jpg
    spyros.jpg
    264.9 KB · Views: 191
Η ιδέα ήταν δικιά μου αλλα η εκτέλεση ανήκει στην φίλη μου. Μάλιστα με ξάφνιασε και την έβγαλε πριν στηθώ, όσο προσπαθούσα ακόμα να ισορροπίσω...

Πλατεία Αριστοτέλους
3675896419_a8aa3f513e_o.jpg

Lubitel 2
Ilford HP5+ εμφανισμένο με Agfa Rodinal

Άνηκε στον πατέρα της κοπέλας μου, την βρήκαμε σε κάποιο συρτάρι ξεχασμένη για τουλάχιστον 15χρόνια και τραβήξαμε ένα ρολάκι να την δοκιμάσουμε. Πανάλαφρη, και πολύ απλή στην λειτουργία της.
Κάποιες ταχύτητες κολάνε και σε κάποια καρε πήρε φως (μάλλον απο ένα παραθυράκι που βλέπεις σε ποιό καρέ είσαι), αλλα είχε πολύ πλάκα η TLR.
Εχω κιάλλες, θα τις ανεβάσω στα ταιριαστά νήματα...

Πάντως η παραπάνω είναι απο τις καλύτερες. Μου αρέσει πολύ που κάηκε ο ουρανός και είναι κατασπρος όπως καιη λεπτομέρεια με την κοπέλα με το φορεμα στο βαθος δεξια. Σε συνδιασμό με το πλακόστρωτο μου θυμίζει πολύ ευρωπαική πρωτέουσα και street photography...

Πολύ καλή χρήση του χρώματος. Ωστόσο το πλακάκι, το σοβατεπί, οι σκιές που φεύγουν από το κάδρο και οι δαχτυλιές στο δίσκο αφαιρούν πόντους. Για ξαναδοκίμασε...

Πολύ καλή χρήση του χρώματος. Ωστόσο το πλακάκι, το σοβατεπί, οι σκιές που φεύγουν από το κάδρο και οι δαχτυλιές στο δίσκο αφαιρούν πόντους. Για ξαναδοκίμασε...

Ευχαριστω.Ναι και εμενα η σκια και οι δαχτυλιες με χαλανε, αλλα τα προσεξα πολυ αργα πια, μπροστα στο PC. Συγουρα θα ξαναδοκιμασω κατι παρομοιο...-bye-

_8160177-1.jpg

μην λακίσετε...εγώ είμαι...σε ριμέικ της ιστορίας του Τζακ...εμπνευσμένος απο ένα ντοκιμαντέρ που είδα πρόσφατα με την "δράση" του...

iso 800,,,έκθεση 1/15,,,,f3,5

η πράσινη απόχρωση έχει δημιουργηθεί με το Olympus Master στο sepia tone για να δώσει μια χροιά comic...

ακούω παρατηρήσεις

Εγώ γιατί σε είχα για μακρυμάλλη? χεχεχε

Θα ήθελα πιό έντονο το κόντραστ στην αριστερή πλευρά του προσώπου/σώματος,και το άσπρο/μάυρο φόντο αριστερά δεξιά να λείπει. Λίγο νομίζω σε αποσπά απο το θέμα που είναι ο Τζακ. Έπρεπε να είναι ουδέτερο, ή να ήταν ζωτικό μέρος της σύνθεση αλλα τοτε μιλάμε για άλλη φωτογραφια τελείως!

Μου αρέσει η στάση και έκφραση πολύ, αν διόρθωνες λίγάκι αυτά θα ήταν ακόμα καλύτερη.

Εγώ γιατί σε είχα για μακρυμάλλη? χεχεχε

Θα ήθελα πιό έντονο το κόντραστ στην αριστερή πλευρά του προσώπου/σώματος,και το άσπρο/μάυρο φόντο αριστερά δεξιά να λείπει. Λίγο νομίζω σε αποσπά απο το θέμα που είναι ο Τζακ. Έπρεπε να είναι ουδέτερο, ή να ήταν ζωτικό μέρος της σύνθεση αλλα τοτε μιλάμε για άλλη φωτογραφια τελείως!

Μου αρέσει η στάση και έκφραση πολύ, αν διόρθωνες λίγάκι αυτά θα ήταν ακόμα καλύτερη.

1.πάτησα μια νάρκη στις διακοπές και μου έφυγαν τα μαλλιά:flipout:

2.Για το κοντράστ συμφωνώ και εγώ....η σκιά δεξιά έγινε ηθελημένα γιατί και καλά ο Τζακ ξεπετάγεται από τις σκιές:BDGBDGB53:

Αφού σου έπεσαν μόνο τα μαλλιά από τη νάρκη είσαι τυχερός, :grinning-smiley-043
να τα ξαναφήσεις όμως σου πηγαίνουν! :afro: :music-smiley-006:

Για τη φωτογραφία λίγο πολύ αυτά που λέει ο Άλεξ, αυτή η ασπρίλα πίσω από το πρόσωπο που είναι το κύριο θέμα νομίζω ότι λειτουργεί αρνητικά.

Είχα κάνει κάτι αντίστοιχο παλαιότερα. Είναι ζευγάρι Hero-Villain σε παρόμοιες, σαν σχιζοφρενής με δυο πλευρές...
Villains shoot first
3200998089_57a5eded60.jpg

και
Heroes wear collored gloves
3201839322_131f78eb64.jpg

Παγκακι με θέα με παρέα
3887313165_5c8878604a_o.jpg

Pentax K100D, Pentax smc DA 18-55mm f/3.5-5.6 kit lens

Στην Σίφνο, στο Κάστρο. Πήγαμε ξημερώματα μιας μέρας για να έχουμε το φώς απο ανατολικά. Η μηχανή ακουμπησμένη στην τσάντα, χρονόμετρο και στήσιμο στο παγκάκι. Δύο εκδοχές μία με πολύ ουρανό, μία με πολύ πλακάκι. Το πλακάκι λειτουργεί περισσότερο τελικά. Η άλλη μένει raw για μελλοντική χρήση.

Με αλλαγή του WB και λίγο πείραγμα, γίνεται και νυκτερινή (αλα' πανσέληνος...), αλλα μου αρέσει πιό πολύ έτσι.