σκόνες σε αισθητήρα-φακό

Καλά βρε πότε πρόλαβες και έπιασες σκονή??

Γιατί δεν έκανες το τεστ της μηχανής?

το κανα το σύστημα της μηχανής. έχω βάλει και κάθε φορά που ανοίγει να τρέμει, αλλα δε βλέπω να κάνει καθόλου δουλειά. σκόνη πραγματικά δε μπορώ να φανταστώ πότε έπιασε. 2 φορές πρέπει να έχει ξεβιδωθεί ο φακός....
Δοκίμασα και με ένα τύπου-blower να φυσήξω απευθείας αλλά τίποτα και πάλι

αν σου είναι εύκολο Στέλιο δοκίμασε να βγάλεις μια φώτο τον ουρανό με f22 με τον 18-55 του κιτ.Επίσης έχει κανείς κανένα Hint για το πως είναι καλύτερο να κρατάς τη μηχανή (προσανατολισμό) κατά την εκτέλεση των self cleaning features?

Εμενα πάντως με blower και 5-6 φυσήματα καθάρισε όπως γράφει το manual. Στη αντιπροσωπεία θυμάμαι που τους είχα πάρει μου είχαν πει 30

αν σου είναι εύκολο Στέλιο δοκίμασε να βγάλεις μια φώτο τον ουρανό με f22 με τον 18-55 του κιτ.Επίσης έχει κανείς κανένα Hint για το πως είναι καλύτερο να κρατάς τη μηχανή (προσανατολισμό) κατά την εκτέλεση των self cleaning features?

Λοιπόν δοκίμασα και έβγαλα με f22 και όντως είχα 3-4 μικρές κηλίδες που φάνηκαν στον υπολογιστή...

Παρατήρησα προσεκτικά τον φακό και είχε λίγη σκονίτσα τον καθάρισα και θα ξανακάνω τεστ αύριο...

Το τεστ της μηχανής δεν μου δείχνει ίχνος σκόνης πουθενά...

Δοκίμασε με λούπα να δεις τον φακό σου μήπως εκεί είναι το πρόβλημα...