Σκόπευση Astra 1E.Πώς ?

Βασίλης 07

AVClub Enthusiast
18 June 2006
904
Προσπαθώ να επιτύχω λήψη του Astra 1E στις 23.5 αλλά μάταια.Στο δέκτη βάζω την συχνότητα (10862 H 22000) η οποία είναι η πλέον ισχυρή.Μπορεί κανείς να με βοηθήσει ?

Ευχαριστώ

Οι 1Ε και 3Α είναι από λίγο έως πολύ δύσκολοι, για να βρεις τις 23,5Ε βάλε συχνότητα του 1G, πχ την 11798H 27500 3/4

Last edited:
Οι 1Ε και 3Α είναι από λίγο έως πολύ δύσκολοι, για να βρεις τις 23,5Ε βάλε συχνότητα του 1G, πχ την 11798H 27500 3/4

Βασικά δεν με ενδιαφέρει τόσο ο δορυφόρος.Ποιό πολύ θέλω να πετύχω τον Νότο και στην περιοχή μου ο Νότος εφάπτεται με τον Astra 1E :bigcry:.Κάποιος άλλος κοντινός που να είναι και εύκολος στην λήψη ποιός είναι ?

Μη μπερδεύεσαι. Οι Astra 1E, 1G και 3Α εκπέμπουν από την ίδια τροχιακή θέση των 23.5 Ε. Σκόπευσε τη συχνότητα που σου πρότεινε ο Σωτήρης..

Μη μπερδεύεσαι. Οι Astra 1E, 1G και 3Α εκπέμπουν από την ίδια τροχιακή θέση των 23.5 Ε. Σκόπευσε τη συχνότητα που σου πρότεινε ο Σωτήρης..

Ok! Alex.

Κάτι άλλο,

α)με κινητό κάτοπτρο (1μ) ποιούς δορυφόρους μπορώ να πετύχω ?

β)η κλίση της κεραίας πρέπει να αλλάζει στην σκόπευση ?

Re: Απάντηση: Σκόπευση Astra 1E.Πώς ?

Ok! Alex.

Κάτι άλλο,

α)με κινητό κάτοπτρο (1μ) ποιούς δορυφόρους μπορώ να πετύχω ?

β)η κλίση της κεραίας πρέπει να αλλάζει στην σκόπευση ?

Απλά εξασφάλισε ότι ο ιστός του πιάτου θα είναι ΤΕΛΕΙΩΣ κάθετος. Σε διαφορετική περίπτωση θα χάνεις δορυφόρους.

α) Πίστεψε με τα κανάλια θα είναι αμέτρητα.
β) Μετά τη ρύθμιση, η κλίση της κεραίας θα γίνεται αυτόματα.

α) Αμέτρητα ναί αλλά αν σου είναι εύκολο να μου πείς ποιούς δορυφόρους θα πιάνω ?

β)Προς το παρών το μοτέρ το δουλεύω χειροκίνητα.Αν και εχω βάλει ρύθμιση στον δέκτη, αυτόματα δεν κουνιέται :slapface: