Σκοτώθηκε ο Steve Irwin (κροκοδειλάκιας)....

Johnkokk

Senior Member
20 June 2006
479
Για όσους βλέπoυν NOVA και ειδικά κάποιο απ' τα κανάλια των ντοκυμανταίρ, η μορφή του θα τους είναι οικία.

Ο γνωστός "ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΑΚΙΑΣ" χτυπήθηκε απο ενα σαλάχι στο στήθος, κατά τη διάρκεια μιας αποστολής και απεβίωσε.

Περισσότερα εδώ: http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/asia-pacific/5311298.stm

Κρίμα !!!

Απάντηση: Re: Σκοτώθηκε ο Steve Irwin (κροκοδειλάκιας)....

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΣ said:
Απίθανος τύπος, ντροπή για όσους πουλάνε πνεύμα με τον θάνατο οποιουδήποτε, πόσο μάλλον με αυτού. Μεγάλη προσφορά στο ντοκυμαντέρ και εμμέσως σε εμάς. Κρίμα.

Κυριακο συμφωνω μαζι σου και απορω με μερικα από τα παραπάνω μηνυματα. Και μαλιστα από πολύ συμπαθεις σε μενα ανθρωπους...:speechless-smiley-0

Σαν να λεμε και ο Σεννα γυρευοντας πήγαινε ο μαμακας... ας πρόσεχε!

Last edited:
Για ποιά προσφορά μιλάμε ρε παιδιά? Ο τύπος ήταν για δέσιμο. Έκανε πολλές φορές πράγματα (όπως το να πιάνει φίδια) που θα μπορούσε να το μιμηθούν παιδιά (με όποιες συνέπειες)
Πέρα απ αυτό, σίγουρα ο θάνατος κάποιου δεν προσφέρεται για χιούμορ (αν και τα περισότερα ανέκδοτα βγαίνουν συνήθως μετά από καταστροφές κλπ)

Δεν υπηρξα ποτε fan του, αλλα καπου διαβασα οτι ειχε ξεσπασει σαλος στην Αυστραλια οταν "αιωρουσε" τον μικρο του γιο πανω απο κροκοδειλους!!! Παντως παιδες, ειναι πολυ επικινδυνα σπορ αυτα....

Κάποιες φορές τον είχα 'πετύχει' να κάνει διάφορα τρελά με ζώα κ μου έκανε εντύπωση η ψυχραιμία του... Κρίμα γιατί ήταν πάρα πολύ συμπαθητική φιγούρα στην τηλ... Κρίμα γιατί ήταν πατέρας ενός μικρού παιδιού...

Εγώ όταν διάβασα τον τίτλο νόμιζα ότι αναφερόταν σε αυτόν που έπαιζε στις ταινίες. Τες πα. Τώρα κατάλαβα ποιον λέτε. Δυστηχώς έτσι είναι η ζωή.

Mόλις χθες είδα τις ειδήσεις και κατάλαβα για ποιόν λέτε. Aν και ήταν στην κόψη του ξυραφιού συνεχώς λόγω επαγγέλματος είναι πολύ κρίμα... Δεν θα το περίμενα να τελειώσει έτσι ο άνθρωπος. Όποιος παίζει με τη φωτιά...

Πολύ άσχημος θάνατος...
Ενώ "'επαιζε" με φίδια και κροκόδειλους, σκοτώθηκε από σαλάχι!!!!
Μεγάλη ατυχία!!!
Ζωή σε λόγου μας...

εγω παλι μετα που τον ειδα να κρατα ενα μωρο και να το περιφερει γυρω απο ενα κροκοδειλο , χαριν της ακροαματικοτητας της εκπομπης του ,εχασα πασα ιδεα για το ατομο του . και οσο να θελω να συμπασχω , δεν μου βγαινει