Sky HD, απο 14 σε 17..

Αντε πάλι να τα ξαναπω . Η χρεώση που εχω εγω για το πακέτο Sky HD με το Sport Mix στην κάρτα μου ειναι μηνιαίος 65 Ε και τιποτα άλλο .Τα ελληνικά μαγαζιά και το συγκεκριμενο σας πιανουν τον κ@λο. Πάρτε από το εξωτερικό από εδω που εχω ξαναδημοσιευσει να τελειώνετε
http://www.smart2check.com/HDdigibox.htm . 448Ε τον εχει τον καινούργιο δέκτη!!! Ξυπνήστεεεεε

Μετά από επισταμένη μελέτη του εν λόγω site, το συμπέρασμα είναι ότι η συνδρομή εδώ είναι περίπου 10% ακριβότερη και ο δέκτης περίπου 10-15% (ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και μεταφορικά). Εάν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι καλό είναι κανείς να έχει τοπική (άμεση) υποστήριξη για ότι μελλοντικά χρειασθεί, παίζεται έαν όλος ο κόπος, η καθυστέρηση και το ρίσκο να ψωνίσεις απευθείας από την Αγγλία αξίζει πραγματικά τον κόπο.

Εγώ προσωπικά (που έχω προσβάσεις και στην Αγγλία) εάν οι υπηρεσίες που προσφέρονται εξακοουθήσουν να έχουν την ίδια ταχύτητα και ποιότητα, δεν μετανοιώνω που ψώνισα από εδώ.

:rifle:

Εγώ έζησα μεγάλη πίκρα με τον actel (με το Γαλλικό) και δεν ξαναπερνάω από εκεί.Πάντως ξέρω πως ο ίδιος δεν χρεώνει άλλα λεφτά για το sky digital αλλά ο dealer του στην Αγγλία θέλει 120 λίρες το χρόνο.Αυτό σημαίνει ότι σε τρία χρόνια έχει ξεπεράσει σε κόστος όλους τους άλλους και συνεχίζει να ζητάει...

Στον satworld είμαι πελάτης στο sky digital από το 2002 και στο sky hd από το 2006.Δίνεις κάτι παραπάνω στην αρχή (Σε μένα σαν Παλιό πελάτη πήρε 850 για κάρτα -δέκτη ) αλλά μετά ξεχνάς ότι υπάρχει.Και όταν έληξε η πιστωτική και δεν τον ενημέρωσα με αποτέλεσμα να μου κοπεί η παροχή , σε δύο ώρες ήμουν ok χωρίς γκρίνιες και προβλήματα .Μπορεί να ακούγεται σαν διαφήμιση αλλά όπως τους βρίζουμε πρέπει και να τους επαινούμε.

Eχω εγγραφη προσφορά απο το κατάστημα που αναφέρθηκε στο προηγούμενο ποστ.Λέει στους όρους ότι καθε χρόνο θα πρέπει να καταβάλλει ο ενδιαφερόμενος 131.5 λίρες Αγγλίας για άδεια τηλεόρασης .

Ποιόν εννοείς ? Υποθέτω τον ακτέλ...

Αντε μωρέ τα έχει κανει πλακάκια με τον εξω και χρεώνει ότι θέλει .Τι να κάνω να σκανάρω τους λογαριασμούς της πιστωτικής να δείτε ? Ημαρτον .Οπου τους παίρνει χρεώνουν..