Skystar HD

STELIOS

AVClub Addicted Member
27 August 2006
2,072
Καλημερα.. αγορασα μια skystar HD αλλα δεν εχω καταφερει να δω σωστα HD το προγραμμα που εχει μαζι με την εγκατασταση μου αναφερει οτι δεν εχει DVB filter, κατεβασα και το DVB dream το οποιο οταν συντονιζω σε ενα HD καναλι μου το αναπαραγη σε αργη ταχυτητα ενω στα SD παιζει κανονικα, το progdvb ζηταει τουλαχιστον γυρω στα 80-100 ευρω για να κατεβασεις το professional και τα Plugin's υπερβολικη τιμη!

Το pc εχει intel core duo 6750, 2Gb memmory & Vista home premium.

Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη.

Στελιο καλοριζικη φιλαρακι

Τι καρτα γραφικων εχεις?

Εγω προσωπικα προτιμω το DVBViewer για την δυνατοτητα που εχει να παιζει τα Plugins σωστα και εχει μια διαρκη εξελιξη, αλλοι χρησιμοποιουν το AltDVB. Εγω το εχω αγορασει, μονο 15$ εχει εαν θυμαμαι καλα..

Τι καρτα γραφικων εχεις?

Εγω προσωπικα προτιμω το DVBViewer για την δυνατοτητα που εχει να παιζει τα Plugins σωστα και εχει μια διαρκη εξελιξη, αλλοι χρησιμοποιουν το AltDVB. Εγω το εχω αγορασει, μονο 15$ εχει εαν θυμαμαι καλα..

Εχω μια ATI Radeon x1950pro 256 pci αλλα μαλλον θα την αλλαξω με μια 3870 single shot

Εχω μια ATI Radeon x1950pro 256 pci αλλα μαλλον θα την αλλαξω με μια 3870 single shot

Επειδη η SSHD δεν κανει απο μονη της Hardware Acceleration χρειαζόμαστε να εχουμε τουλαχιστον μια καλη καρτα γραφικων που να κανει καλα αυτην την δουλεια αλλιως το μηχανημα τραβαει πολυ μεγαλο ζορι. Με το setup που εχεις δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα βεβαια αλλα αλλο να δουλευει συνεχεια η CPU σου με 65-75% και αλλο να δουλευει 15-25% με EVR στα Vista..

οποτε βαζεις μια ati 2400 η αν εισαι nvidiakias μια 8500gt με παθητικη ψυξη και εισαι αρχοντας.

ποτε δεν καταλαβα ολους αυτους που βαζουν ακριβες καρτες γραφικων οπως 3870-8800gt-gts ενω ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

Απάντηση: Re: Skystar HD

Τι καρτα γραφικων εχεις?

Δε μας δινεις καμμια οδηγια παραπανω τωρα που τη βαλαμε στη θεση της...για τα plugin κτλ ......(πμ):ernaehrung004: