Σόρρυ είχα να μπω κανα δυο μερες, τώρα είδα το πμ.
Εντάξει το Pioneer επειδή το είχα παλιά, δεν έκανε και τρομερό θόρυβο - τουλάχιστον όχι περισσότερο από ένα Plextor που είχα στο συγκεκριμένο PC. Μάλλον υπερβολικό το βρίσκω αυτό.
Ούτε και το σλιμ panasonic dvdrw (UJ845S) κάνει πολύ θόρυβο. Το BR τώρα επειδή το έβγαλα από τη USB θήκη και το αντικατέστησα με αυτό το DVDRW στο laptop, το σύγκρινα αμέσως και ήταν ελαφρά πιο θορυβώδες από ότι είχα συνηθίσει τοσο καιρό με το DVDRW. Όταν έβαλα ένα blu ray ηταν σαν να δούλευε full speed. Θα το τσεκάρω αυτό με το Nero DriveSpeed και θα σου πω (δυστυχώς δεν έχω μαζί μου αυτή τη στιγμή το laptop).
Τώρα για site, και γω στο rpc1.org πήγαινα και στο cdfreaks (τώρα νομίζω άλλαξε όνομα το cdfreaks και έγινε MyCE - δεν ξέρω τι παίχτηκε). Επισης, κάτω αριστερά στο rpc1 έχει κάποια links, δεστα και αυτά (είναι hosted mini sites στο rpc και αυτά).
Α, αν πάρεις σλοτ-ιν έχε υπόψη ότι κυκλοφορούν τελευταία 2 ειδών πλαστικές προσόψεις. Η κανονική και μια ακόμη πιο λεπτή/κοντή (για τα καινούργια υπερ-slim laptop). Η διαφορα είναι στο ύψος της πρόσοψης και είναι 12.7mm η κανονική και 9.5mm η κοντή - αν θυμάμαι καλά, και αφορά την πρόσοψη όχι τον μηχανισμό. Σε HTPC θέλεις την κανονική και όχι τη super slim, αλλιώς θα διαπιστώσεις ότι έχεις και ...δεύτερο σλοτ!!!