Smart TV εως 350Ε

atr3jiu

New member
2 December 2013
87
Γεια σε όλους...
Ψαχνω μια SmartTV για τη μητερα μου με βασικο ζητουμενο να μπορει να μπει Skype. Γι' αυτο κοιταω Smart TV. Οσον αφορα την εικονα-ηχο με δεδομενο οτι αυτη τη στιγμη βλεπει απο αποσταση 2,5-3m σε μια CRT telefunken 21'' η οποια σφυριζει κιολας νομιζω οτι οτι και να παρω θα ειναι συγκλονιστικη αναβαθμιση.
Αρα... Η χρηση της θα ειναι Σηριαλ και εκπομπες, skype, και με λιγη προσπαθεια και εφοσον ειναι user friendly o browser λιγο web browsing.Τιμη σε καμια περιπτωση πανω απο 350 και ιδανικα κατω απο 300Ε.
Απο το ψαξιμο που εχω κανει απο Skroutz εχω βρει 2 μοντελα..

Samsung UE32F4500

LG 29LN460R

αν μπορει καποιος να βοηθησει ως προς αυτα τα 2 η να προτεινει κατι αλλο....
ευχαριστω..

Ότι και να πάρεις θα χρειστείς επιπλέον camera και wi-fi adapter, αν δεν έχεις κοντά κάποιο router. Άρα, επιπλέον έξοδα. Θα πρότεινα να δεις την LG LN5200.

Είδα στο πλαίσιο μια 32άρα smart σε πολύ καλη τιμή (269 ) από αυτες τις turbo-x . Στην περίπτωση της μητέρας σου με τα δεδομένα της crt που έχει θα είναι ικανοποιητική. Για δες τη

Last edited:
τα μοντελα που εχω βαλει εχουν wi-fi.. για την καμερα το ξερω...αυτη που προτεινεις παντως νομιζω δεν ειναι smart και επιπλεον μαλλον πληρωνω ιντσες και fullHD που δεν τα χρειαζομαι...

ναι...την εχω δει αυτη που λες αλλα δεν εχω καμια εμπειρια με τα Turbo-X και τα φοβαμαι γιατι δεν εχουν και την καλυτερη φημη...αν εχει καθε λιγο καποιο προβλημα θα μπλεξω με service κλπ....

Last edited by a moderator:
Για δυόμισι μέτρα σαφώς και θα χρειαστείς περισσότερες ίντσες, πόσο μάλλον στα τρία.

Καλό είναι που ψαχνεις για αξιόπιστη μάρκα. Βγαινουν τωρα με τις γιορτές διάφορες προσφορές. Σε καμία περίπτωση όμως μην πας στην 29άρα.
Δες σε Samsung-UE32F5300 http://www.skroutz.gr/s/3006818/Samsung-UE32F5300.html Είναι fullHd ενώ δεν ξεφεύγει οικονομικά αλλά και αυτή που έχεις δει είναι συμπαθητική

Last edited: