SMART TV του φτωχου!!!

lari

New member
6 May 2007
18
Καλημέρα σε όλους , ενδιαφέρομε για την αγορά τηλεορασης (42-46), η χρήση της θα είναι κατά το μεγαλύτερο μέρος nova και τηλεοπτικό σήμα θα ηθελα όμως να έχει και χαρακτηριστικά smart tv οποτε λεω για PANASONIC TX-P42U30E και LG ST600 SMART TV (420+100=520 ευρωπουλα). Τι λέτε! Υπαρχει κατι αλλο σε τετοια τιμη!
Ευχαριστω ...

Η U30 δεν είναι smart TV... Kατ'εμέ το smart hub της Samsung είναι ό,τι καλύτερο, και η ποιό φθηνή αυτή, αν και δεν θα πρότεινα σε κανέναν να την αγοράσει μόνο και μόνο γι'αυτό, γιατί κατα τ'άλλα είναι μέτρια, στον τομέα της κίνησης κυρίως...

Μα ο lari εννοεί να πάρει την TX-P42U30E και να την συνδυάσει με τη συσκευή της LG, το ST600 SMART TV και έτσι να έχει ουσιαστικά μιά SMART TV:operator:

Re: Απάντηση: SMART TV του φτωχου!!!

Αυτο ακριβως λεω φιλε fil trifon. Στα χρηματα αυτα και για την χρηση που θελω ειμαι ενταξει με την TX-P42U30E η υπαρχει κατι καλυτερο...

Σορρυ δεν το'πιασα απ'την αρχή. Δηλ. θες να δώσεις max 520 για "smart TV"? Λάθος προσέγγιση για μένα, δώσε αυτά που θες τώρα και πάρε μια TV της προκοπής και πάρε αργότερα όταν μπορέσεις το ST600.

Υπαρχει TV που να υποστηριζει και συνδεση πληκτρολογιου για σερφαρισμα στο ιντερνετ?
Ποιες TV εχουν browser?

Σύνδεση πληκτρολογίου σε TV δε νομίζω να γίνεται και δεν βρίσκω το λόγω για να είμαι ειλικρινής.
Οι browsers των TV είναι πολύ αργοί και ούτως ή άλλως δε μπορείς να κάνεις κανονικό σερφάρισμα όπως με το PC.
Μπαίνεις μόνο σε συγκεκριμένες υπηρεσίες.
Η καλύτερη smart TV για μένα είναι η σύνδεση TV με PC.
Και αν αυτό δε γίνεται για πρακτικούς λόγους πάρε ένα δεύτερο σταθερό PC με ένα 50άρικο μόνο για αυτή τη χρήση και ξεμπέρδεψες.