Smile list?????????????????????

DomieMic65

Supreme Member
10 July 2006
9,746
Αθήνα
Μολις τώρα έριξα μια πιο προσεκτική ματιά σε όλοκληρη την "λίστα γέλιου" του φορουμ.

Γιατί τόση ΒΙΑ ρε παιδια;;;;;;

Κεφάλια να ανοίγουν με τσεκούρια, βέλη καρφωμένα μέσα σε μάτια, διάβολοι καιόμενοι, οπλοπολυβόλα, ξύλο, κλπ κλπ.....

Όλα αυτά εμένα σίγουρα δεν μου προκαλούν καθόλου γέλιο... και τα θεωρώ μέχρι και επικίνδυνα.

Προτείνω να αφαιρεθούν ΑΜΕΣΑ!!!

Δεν ξέρω αν φαίνομαι υπερβολικός ή γραφικός.. " ..έλα μωρέ τώρα δυο κεφαλάκια που πλακώνουν στα μπουνίδια ένα τρίτο..." θα μπορούσε να πει κάποιος.. "σιγα το πράμα"

Εγώ λεω οτι πολύ βία υπάρχει γύρω μας δεν χρειάζεται να την βάζουμε στη ζωή μας και απο την "πίσω πόρτα"...

Αρνείστε οτι όλα αυτά μπορεί να έχουν έντονη υποσυνείδητη δράση;;;

Δεν νομίζω ότι τίθεται το παραμικρό πρόβλημα... Mεγάλοι άνθρωποι είμαστε. Aν μας επηρρεάζαν και αυτά...

DomieMic65 said:
Μολις τώρα έριξα μια πιο προσεκτική ματιά σε όλοκληρη την "λίστα γέλιου" του φορουμ.

Γιατί τόση ΒΙΑ ρε παιδια;;;;;;

Κεφάλια να ανοίγουν με τσεκούρια, βέλη καρφωμένα μέσα σε μάτια, διάβολοι καιόμενοι, οπλοπολυβόλα, ξύλο, κλπ κλπ.....

Όλα αυτά εμένα σίγουρα δεν μου προκαλούν καθόλου γέλιο... και τα θεωρώ μέχρι και επικίνδυνα.

Προτείνω να αφαιρεθούν ΑΜΕΣΑ!!!

Δεν ξέρω αν φαίνομαι υπερβολικός ή γραφικός.. " ..έλα μωρέ τώρα δυο κεφαλάκια που πλακώνουν στα μπουνίδια ένα τρίτο..." θα μπορούσε να πει κάποιος.. "σιγα το πράμα"

Εγώ λεω οτι πολύ βία υπάρχει γύρω μας δεν χρειάζεται να την βάζουμε στη ζωή μας και απο την "πίσω πόρτα"...

Αρνείστε οτι όλα αυτά μπορεί να έχουν έντονη υποσυνείδητη δράση;;;

και ομως εχει και χαρουμενα ..........

:ernaehrung004: :Banane0: :award: :music-smiley-005: -bye-

υποσεινηδητη δραση εχουν τα βιντεοπαιχνιδια που σφαζονται ....

τα εικονιδια δεν νομιζω.......

Ok, εντάξει αυτο με το τσεκούρι και τα αίματα ειναι μακάβριο δε θα το χρησιμοποιούσα ποτέ και δεν θα με χάλαγε αν εφευγε, τα λοιπά τρώγονται πάντως.
Αν ειναι δυνατό να μπει και ετουτο
eusa_boohoo.gif
πιστευω οτι ειναι χρήσιμο χεεχχεχε, (το βιολί του αυτος...κτλ κτλ)

PS, μήπως το thread να μπεί στις προτάσεις?

Mάλλον αυτά είναι μικρότατες λεπτομέρειες και δικαιολογημένα μπορεί να μας κράξουν. Yπάρχουν σοβαρότερα θέματα guys!:grinning-smiley-043 :music-smiley-005: :grandpa: