Smoke [Apple TV+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 1 20.0%
  • Καλή

• Μέτρια

Votes: 4 80.0%
  • Κακή

• Total voters
    5

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
16,112
Λιβαδειά
1752668853791.jpeg
Apple TV+ | Imdb

"Ένας προβληματικός ντετέκτιβ και ένας αινιγματικός ερευνητής εμπρησμών
ακολουθούν τα βήματα δύο κατά συρροή εμπρηστών."

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Η σειρα στα 3 πρωτα επεισοδια παντως γινεται εξαιρετικα ενδιαφερουσα.

Δεν θα επαιζε ο τυπος εναν ακομα μπατσο σειρας αν το σεναριο δεν ειχε μια πονηρια....

Καταπληκτικο 6ο επεισοδιο !!!

Ολη η αρρωστεια της σειρας εξερραγη σαν φελλος σαμπανιας.

Εγω και ετσι θα τελειωνα τον κυκλο αλλα μαλλον θα εχουμε πιο ολοκληρωμενη εικονα μιας και προκειται για limited serie και δεν εχει κανεις ιδεα αν εχουν προβλεψει συνεχεια.. Η λογικη λεει οχι παντως οποτε παμε για τα δυο τελευταια επεισοδια που επονται.

Kαπνος χωρις φωτια δλδ.

Και φωτια εχει και καπνο αλλα θελει λιγο υπομονη να τον δεις (τον καπνο)

Γενικα πολυ χλωμο να ειναι καλο με 6αρακι στο imdb.

καταρχην την σειρα την βαθμολογουν προφανως οι γνωστοι haters που βλεπουν 10 λεπτα και μετα το παρατανε ή σερφαρουν στο κινητο τους για καμια συνταγη μαγειρικης . Το δειγμα επισης του 6,3 βαθμου ειναι μολις 3,200 ατομα .....που αμφιβαλλω αν την εχουν δει καν το 1/10.

Kαταπληκτικη σειρα τελικα μετα το 6ο επεισοδιο η σειρα απογειωνεται (σεναριακα) και παει εκει που δεν το περιμενει κανεις ως προς την εξελιξη της .

Αρρωστημενη υποκριτικη απο τον Εγκερτον.

Αν άπο τα 9 επεισόδια τα 6 δεν βλέπονται τότε πόσο κουβά με συνοπτικές διαδικασίες.

Το δεν βλεπονται ας το κρινει καποιος που τα εχει δει.

Εγω ειπα οτι μετα το 6ο αλλαζει εντελως η ιστορια αναπαντεχα και απογειωνεται.

Το δεν βλεπονται ας το κρινει καποιος που τα εχει δει.

Εγω ειπα οτι μετα το 6ο αλλαζει εντελως η ιστορια αναπαντεχα και απογειωνεται

Ναι οκ. Εννοούσα ότι όσοι το είδαν όλοι συγκλίνουν ότι μετά το 6ο γίνεται αξιόλογη η σειρά. Μέχρι το 6 με τον ένα ή τον άλλο τρόπο δεν λέει πολλά. Είτε γιατί είναι αργό, είτε γιατί δεν εξελίσσεται είτε γιατί δεν έχει ενδιαφέρον... Εγώ θεωρώ προσβολή στο θεατή η πρακτική πολλών σεναριογράφων να τα δίνουν όλα σε 2 τελευταία επεισόδια και μέχρι τότε σε κάθε επεισόδιο απλά να δημιουργούν προσδοκίες για το παρακάτω. Δηλαδή στο alien earth χαζοί είναι που μέχρι τώρα είναι απόλυτα ισορροπημένη σειρά;

Δεν ξερω για σειρα που δεν εχω δει αλλα οκ τι ειναι το Alien Earth ενα science fiction horror show (οτι και οι ταινιες δηλαδη) οπου πρωταγωνιστες ειναι τα τερατα που τρωνε χωρις κανενα σεναριακο ευρημα γιατι αυτο θελει το κοινο τους.

Εδω μιλαμε για μια σειρα με εξαιρετικους ηθοποιους που δεν τα δινουν ολα στο τελος απλα οταν κλιμακωνεται το σεναριο η σειρα παει αλλου εντελως με αποκορυφωμα το τελος φυσικα που ειναι εντελως φευγα.

Οι σειρες γυρω απο τους ανθρωπους και τον τροπο που σκεφτονται ειναι πολυ πιο δυσκολες απο τα τα τετριμμενα του καθε Alien ειναι η αποψη μου και για αυτο και προτιμω να "ξοδευω" τον χρονο μου βλεποντας τετοιες κινηματογραφησεις με απωτερο στοχο να ανακαλυψω καποιο διαμαντακι οπως αυτο.