SMS του τρόμου...

Και να φανταστείς σε άλλες χώρες για αγορά έστω καρτο κινητού θέλουν υποχρεωτικά ταυτότητα.
Αλλά τι να λεμέ τώρα , στην Ελλάδα τι δουλεύει σωστά?.
Ζούμε σε μια πανέμορφη χώρα που την διοικούν Λαμογια
Που το μόνο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι πως θα τα κονομήσουνε με μίζες
Και να φουσκώνουν την κοιλιά τους

Απάντηση: Re: SMS του τρόμου...

...Αλλά τι να λεμέ τώρα , στην Ελλάδα τι δουλεύει σωστά?.
Ζούμε σε μια πανέμορφη χώρα που την διοικούν Λαμογια ...

Νομίζω όλοι οι παράδεισοι του πλανήτη χούντες έχουν.
Άλλες θρησκευτικές, άλλες στρατιωτικές και άλλες (οι πιο προηγμένες) ομπέυ κονσουμ μπιλίβ.
Δεν μπορείτε να πείτε τίποτε, ο Μεσαίωνάς μας είναι και πιο σίκ :devil-smiley-029:

Re: Απάντηση: SMS του τρόμου...

Αγοράζεις ένα smartphone και με το αντίστοιχο πρόγραμμα σταματά να κτυπά το κινητό σου από τον συγκεκριμένο αριθμό και τα sms σβήνονται χωρίς καν να το καταλάβεις.
Πάντως στις περισσοτερες περιπτώσεις αρκεί να τους χρεώνεις συνεχώς. Κάποια στιγμή θα τον πονέσει η τσέπη του και θα βρει άλλο θυμα.
:(

Έτσι, έτσι!
Μπορεί η τεχνολογία να βοηθά τους φαρσέρ, αλλά βοηθά και την αντιμετώπισή τους! :2thumb22sup:

Νομίζω ότι αν κάποιος θέλει να κάνει μια φάρσα, μια ενόχληση, μια ζημιά βρίσκει τρόπο να την κάνει.

Αν του φράξεις το νούμερο θα πάει στο περίπτερο και θα πάρει μια άλλη κάρτα με άλλο νούμερο και θα συνεχίσει.

Δυστυχώς σε κάποιον κακόβουλο δεν μπορείς να κάνεις και πολλά για να τον αντιμετωπίσεις αν το έχει βάλει σκοπό να σε ενοχλεί.

Πάντως αν έχεις την εισαγγελική παραγγελία (η τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση ) στα χέρια σου μπορεί η ΤΙΜ η vodafone η COSMOTE να εντοπίσει το νούμερο με ακρίβεια μέτρου, και μετά αναλαμβάνεις δράση !!

Αυτός ο εντοπισμός μπορεί να γίνει μόνο με το τηλέφωνο σε χρήση εκείνη τη στιγμή;
Ή και εφόσον ήδη έχουν γίνει τα τηλέφωνα πριν από ώρες ή μέρες; Ξέρει κανείς;

Από την στιγμή που έχει γίνει το λοκαρισμα του αριθμού από τον provider μπορούν ανά πασά στιγμή να σου πουν που βρίσκεται με ακρίβεια μέτρου.
Απλά θέλει κυνήγι η υπόθεση

Σίγουρα με ανοιχτό γίνεται. Από τη στιγμή που (αν μπορούσες λέμε!!!) να πεις στην εταιρεία "ξεκίνα να ακολουθείς αυτό τον αριθμό", αυτοί μπορούν να καταγράφουν την κάθε του κίνηση, για όσο καιρό θες και να σου λένε που βρίσκεται. Για κλειστό, είναι πιο δύσκολο σίγουρα και δεν ξέρω αν έχουν τα μέσα...

__Πάντως, υπάρχει τρόπος, ακόμα και με κλειστό το κινητό, ν' ανοίξουν το μικρόφωνο και να πιάσουν τη συνομιλία και να την καταγράψουν...

__Αλλά δεν ξέρω αν έχουν τα μέσα όπως έιπεο doros, αλλά ναι γίνεται...

Πρέπει το τηλέφωνο να είναι ανοιχτό για να μπορέσει η εταιρία να βρει την θέση
Του. Αυτό που λέει ο Βασίλης προϋποθέτει την ύπαρξη software στο τηλέφωνο του
Φαρσέρ πράγμα που είναι πρακτικά αδύνατο.

ολα βρισκονται και ολα εχουν την τιμη τους αμα εχεις φραγκα σου βρισκουν και τα κοκαλα του σκυλου του Χ Τρικουπη .....του ανωμαλιαρη που ενοχλει την κοπελια του Βασιλη Σωκρατιδη ή του αλλου φιλου νομιζετε οτι δεν μπορουν να βρουν? απλα δεν θελουν

Απάντηση: Re: SMS του τρόμου...

__Πάντως, υπάρχει τρόπος, ακόμα και με κλειστό το κινητό, ν' ανοίξουν το μικρόφωνο και να πιάσουν τη συνομιλία και να την καταγράψουν...

__Αλλά δεν ξέρω αν έχουν τα μέσα όπως έιπεο doros, αλλά ναι γίνεται...
Πράγματι γίνεται. Εκτός αν έχεις βγάλει την μπαταρία.

Εγώ νομίζω ότι με απλές συσκευές δεν γίνεται.
Πρέπει να είναι τα λεγόμενα smart phone η τηλέφωνα που
Τρέχουν Symbian λειτουργικό που σου δίνουν την δυνατότητα
Να εγκαταστήσεις software .Το μόνο που χρειάζεται είναι η εταιρεία
Να κάνει είναι να παρακολούθηση το στίγμα του τηλεφώνου για 24 ώρες.