ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ !!!!!!!

Δημήτρης Θ.

AVClub Fanatic
17 June 2006
12,626
Παρακαλώ να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ιδιαίτερα εάν χρησιμοποιείτε
αλληλογραφία μέσω internet όπως Yahoo, Hotmail, AOL κτλ. Η πληροφορία
κυκλοφόρησε από την Microsoft και την Norton. Παρακαλώ στείλτε την σε
όλους όσους γνωρίζετε και έχουν πρόσβαση στο Internet. Ίσως λάβετε ένα
φαινομενικά άκακο e-mailμε παρουσίαση Πάουερ Πόιντ (PowerPoint) και
τίτλο
" Lifeisbeautiful. pps ". Εάν το λάβετε, μην ανοίξετε το επισυναπτόμενο του για κανένα λόγο και διαγράψτε το αμέσως. Εάν ανοίξετετο αρχείο, ένα μήνυμα θα εμφανισθεί στην οθόνη σας λέγοντας : " It is too late now,your life is no longer beautiful", δηλαδή : ‛ Τώρα πια είναι αργά, η ζωή σας δεν είναι πλέον όμορφη’, ως επακόλουθο θα χάσετε τα πάντα στον υπολογιστή σας και το άτομο που σας το έστειλε θα αποκτήσει πρόσβαση στο όνομά σας, στο e-mail σας, και στο κωδικό ασφαλείας σας. Αυτός είναι νέος ιός !! ο οποίος ξεκίνησε πρόσφατα να κυκλοφορεί.
O AOL επιβεβαίωσε ήδη την σοβαρότητα και τα προγράμματα antivirus δεν είναι ικανά να τον καταστρέψουν. Ο ιός δημιουργήθηκε από έναν χάκερ ο οποίος αυτοαποκαλείται " lifeowner ".
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥ ΣΑΣ !!!!!!

Τι καταστραμένα άτομα ... Κάποτε λέγαμε ιος και κάναμε πλάκες ( πχ ο ιος που ανοιγόκλεινε το συρταράκι του CD και έβγαζε εικονίτσες frappe και τέτοια χεχεχε )

βρε Δημήτρη! σου πήρε τα μυαλά το μωρό απ'το avatar !! :helmet: hoax είναι

αν δηλαδή κάποιος το μετονoμάσει σε lifesucks.pps δεν θα είναι επικύνδυνο το αρχείο πλέον;

-bye- :grinning-smiley-043

τελικά το κέρδος απο τα chain πιο είναι;; μαζεύουν λίστα με email ή κάτι άλλο που δεν μπορώ να φανταστώ;

:smash:
βρε Δημήτρη! σου πήρε τα μυαλά το μωρό απ'το avatar !! :helmet: hoax είναι

αν δηλαδή κάποιος το μετονoμάσει σε lifesucks.pps δεν θα είναι επικύνδυνο το αρχείο πλέον;

-bye- :grinning-smiley-043

τελικά το κέρδος απο τα chain πιο είναι;; μαζεύουν λίστα με email ή κάτι άλλο που δεν μπορώ να φανταστώ;

Το αβαταρ του είναι άπαιχτο, νομίζω ότι θα τον ακολουθήσω άμεσα:music-smiley-005:
Τώρα στο θέμα μας, ίσως να έχεις δίκιο και μένα για chain , μου φαίνεται

Παιδια PLEASE,τι ειναι αυτα, ελεος! Αυτα ειναι HOAX μην τα δημοσιεύετε!!

...έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να τα λέω!! :D