DimAsi Supreme Member 25 July 2007 6,245 Αττικό βουνό 2 December 2008 #1 Φίλοι μου ψάχνω software για media players (π.χ. D-Link κ.α) εκτός όμως του TVersity να μπορώ να το βάλω στο laptop οπως εχω τώρα το TVersity και να παιζει στον media player . Ευχαριστώ
Φίλοι μου ψάχνω software για media players (π.χ. D-Link κ.α) εκτός όμως του TVersity να μπορώ να το βάλω στο laptop οπως εχω τώρα το TVersity και να παιζει στον media player . Ευχαριστώ
A alekons New member 18 July 2006 20 Αθήνα 4 December 2008 #2 Για δοκίμασε το XBMC. Παίζει σε Windows, Linux, Mac ειναι free και δεν χρειάζεσαι ψάξημο για codecs και άλλα σπαστικά. Δες εδώ www.xbmc.org
Για δοκίμασε το XBMC. Παίζει σε Windows, Linux, Mac ειναι free και δεν χρειάζεσαι ψάξημο για codecs και άλλα σπαστικά. Δες εδώ www.xbmc.org
DimAsi Supreme Member 25 July 2007 6,245 Αττικό βουνό 4 December 2008 #3 θα κανω μια δοκιμή να δω αν steamari καλα και θα σου πω αλλά το βλέπω λίγο να ειναι πιο πολυ για παιχνιδομηχανες παρά για media players
θα κανω μια δοκιμή να δω αν steamari καλα και θα σου πω αλλά το βλέπω λίγο να ειναι πιο πολυ για παιχνιδομηχανες παρά για media players