Software Update σε Philips 42PFL7603D.Να το κάνω?

ultraxmode

Senior Member
27 August 2008
587
Athens
Χαίρε συμφορουμίτες.

Το καλοκαίρι αγόρασα μία Philips LCD HDTV 1080p 42 ιντσών (μοντέλο:42PFL7603D) και μόλις την Κυριακή που μας πέρασε άνοιξα το manual απο περιέργεια και άρχισα να το ξεφυλλίζω..

Μέσα στο manual είδα πως υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης του λογισμικού της LCD τηλεόρασης. Μπήκα στο site της Philips και όντως υπάρχουν (απο τότε που αγόρασα την HDTV) τρία αρχεία με updates (το τελευταίο είναι Δεκεμβρίου, που περιέχει τα παλιά updates) .. και έρχομαι στο σημείο να ρωτήσω εσάς.. ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟ UPDATE ? το έχει κάνει κανείς? Δεν πιστεύω να μου χαλάσει κάτι έτσι?

Για πείτε τις εμπειρίες σας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Εγώ το εχω κάνει και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Ούτε βέβαια διέκρινα και καμιά αλλαγή :p

Καλησπέρα σε όλους και καλώς με δεχθήκατε στο forum!!!-bye-. θα ήθελα να πω ότι όσο και να έχω προσπαθήσει να κάνω update στην philips 9603 δεν τα έχω καταφέρει. Ακολουθώ πιστα την διαδικασία αλλά όταν η tv σβήνει και ξαναανάβει μου λέει ότι δε βρέθηκε κάτι στο flash disk. Μήπως φταίει το usb flash memory? H tv έχει το Q 591E-0.47.8.0

κατεβαζεις το update το ξεζιπαρεις ανοιγεις το φακελο και ριχνεις το περιεχομενο οπως ηταν στο φλασακι.το βαζεις στην τηλεοραση και ακολουθεις τις οδηγιες.

firmware update εχω κανει σε ολες τις συσκευες που εχω και παντα η συσκευη δουλευη καλυτερα.
απλα καλο ειναι να κανεις τα εργοστασιακα για να σε καλυπτει και η εγγυηση

Here we go again... :violent-smiley-008:
Να δεις πως βελτιώθηκε το φιλτράρισμα σε μια καφετιέρα που έκανα firmware update... Και μετά έβαλα αγγελία και την πούλησα...

Αυτό κάνω. Στο root directory απο το φλασακι υπάρχει το autorun.upg δεν γίνεται τίποτα. Δοκίμασα format se FAT και σε FAT32. Έσβησα τα πάντα από το φλασάκι και αφησα μόνο το autorun.upg πάλι τίποτα. Παίζει να είναι κλειδωμένη η αναβάθμιση? Μήπως φταίει το ότι η γλώσσα είναι Αγγλικά? (γιατί κάτι αναφέρει για τοπικές ρυθμίσεις). Δοκίμασα επίσης να βάλω και όλα τα υπόλοιπα προγράμματα που προτείνει κάτς από το link της αναβάθμισης firmware. Πάλι τίποτα. Τι δεν κάνω σωστά?

Κανείς? Μηπως ξερετε αν πρέπει να βάλω στο φλασακι ολοκληρο το φακελο που αποσυμπιεζω ή μονο το αρχειο?

Βρες ένα άλλο usb stick και δοκίμασε. Μερικά είναι λίγο gtp και δεν δουλεύουν σωστά...μου έχει τύχει κι εμένα.