SONY 40-46W4500 ΜΑΖΙΚΗ ΑΓΟΡΑ!!! (ΟΧΙ ΔΕΝ ΖΗΛΕΨΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ LGηδες!!!!)

dj_flocibus

New member
18 November 2008
51
Λοιπον βλεποντας το χαμο που εγινε στο αντιστοιχο Thread με τις LG, ειπα κι εγω να ανοιξω αυτο εδω για να δω ποσοι θα μαζευτουμε μπας και δουμε πραγματικες εκπτωσεις , γιατι αν περιμενουμε απο τις αλλες που λενε πως ειναι...σωθηκαμε!!! -bye- Λοιπον εγω θα ηθελα να αγορασω την 46W4500. Οποιος αλλος ενδιαφερεται για W, ας μπει εδω να δουμε ποσοι θα μαζευτουμε και τι μπορουμε να κανουμε!

Μέσα και γώ αλλά νομίζω ότι αν ψωνίσουμε από ένα κατάστημα μπορούμε να του πούμε ότι κάποιος από τους φίλους που μαζευτήκαμε θέλει 46Z4500 (εγώ είμαι αυτός) -bye-

Ωραια!! Αντε να μαζευτουμε κι αλλοι σιγα σιγα να δουμε τι μπορει να γινει!!! Απ' οσο ξερω παντως καλο θα ηταν, παντως να καταληξουμε λιγο πολυ σε συγκεκριμενες ιντσες! Θα δουμε παντως...ας μαζευτουμε πρωτα! Οποιος εχει παντως υποψιν του καποιο ηλεκτρονικο και μη, καταστημα που ξερει οτι θα μας κανει προσφορα ασ το πει να το ψαξουμε το θεμα..!

χεχε μαζι ποσταραμε!!! Μ'αρεσει παντως που ολοι συμφωνουμε στα μοντελα και στις ιντσες!!!! :flipout: Anyway, ας δουμε ποσοι θα μαζευτουμε, να φτιαξουμε και μια λιστα και βλεπουμε... Οποιος εχει υποψιν του παντως καποιο μαγαζι ας μιλησει.

Εγώ δεν νομίζω να έχει σημασία ποιά μάρκα θα είναι η τηλεόραση αρκεί να τις πουλάει το συγκεκριμένο κατάστημα που θα απευθυνθείτε.
Τι τον μοιάζει αυτόν αν θα πουλήσει sony ή samsung;
Ή μήπως την έκπτωση θα την κάνει η sony;
Δεν ξέρω. Ιδέες βάζω.

Δεν ρίχνετε ένα τηλεφωνάκι στη στοά;
Τα παιδιά είναι και μέλη στο Forum.

Καλα εχεις δικιο σ'αυτο! ΑΛλα ειναι μερικοι που λενε οτι δε γινεται καλη εκπτωση αν δεν ειναι ακριβως τα ιδια μοντελα.. Θα δειξει βεβαια (μακαρι!!).. Ε, και τι ακριβως ειναι η στοα????

Απάντηση: Re: SONY 40-46W4500 ΜΑΖΙΚΗ ΑΓΟΡΑ!!! (ΟΧΙ ΔΕΝ ΖΗΛΕΨΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ LGηδες!!!!)

Καλα εχεις δικιο σ'αυτο! ΑΛλα ειναι μερικοι που λενε οτι δε γινεται καλη εκπτωση αν δεν ειναι ακριβως τα ιδια μοντελα.. Θα δειξει βεβαια (μακαρι!!).. Ε, και τι ακριβως ειναι η στοα????

ΚΟΣΜΑΣ
Στοα Φεξη 39
210 3811720

Λοιπον, μιλησα με τον ανθρωπο στο τηλεφωνο και αυτη τη στιγμη δεν εχει καμια Sony στην αποθηκη!!! Τιμες δεν μπορουσε να μου πει. Του ειπα για μαζικη αγορα για τις συγκεκριμενες και μονο που δεν με εβρισε που θα παρουμε LCD και οχι PLASMA!!!! Anyway, επειδη σχολαγε, μου ειπε να τον παρω Δευτερα για να του παραγγειλω κομματια!! Απ'οτι καταλαβα θα γινει πολυ καλη προσφορα!! Ηδη πρεπει να εχει πολλες καλες τιμες αφου την Panasonic TH-42PX80E (που μου προτεινε!!) την εχει 650 ευρω! (πιο φθηνα απο καθε e-store του skroutz!!). Εννοειται πως δεν θα παραγγειλω αν δεν μας πει τις τιμες και την προσφορα που θα μας κανει. Οποτε, αναμονη, μεχρι τη Δευτερα!!! Οποιος αλλος ψηνεται ας μιλησει για να γινει ακομα καλυτερη προσφορα!!!!

Και για να μην παρεξηγηθώ, αφού δεν ξέρω κανέναν καταστηματάρχη, δεν λέω να μην μιλήσετε με τον "Κοσμά", απλά εάν πούμε σ´αυτόν ή στον άλλο φίλο που γράφει στο power buy των Lg ότι δεν είναι μόνο οι π.χ. 10 Sony αλλά είναι και 15-20 Lg, σίγουρα θα ωφεληθούμε όλοι μας.
Και να πω την αλήθεια, δεν το κάνω για να πάρω μία TV λίγο πιό φθηνά, αλλά επειδή με έχει συνεπάρει η ιδέα να δράσω μία φορά ως οργανωμένος καταναλωτής και όχι σαν "θύμα".

Απάντηση: Re: SONY 40-46W4500 ΜΑΖΙΚΗ ΑΓΟΡΑ!!! (ΟΧΙ ΔΕΝ ΖΗΛΕΨΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ LGηδες!!!!)

Λοιπον, μιλησα με τον ανθρωπο στο τηλεφωνο και αυτη τη στιγμη δεν εχει καμια Sony στην αποθηκη!!! Τιμες δεν μπορουσε να μου πει. Του ειπα για μαζικη αγορα για τις συγκεκριμενες και μονο που δεν με εβρισε που θα παρουμε LCD και οχι PLASMA!!!! Anyway, επειδη σχολαγε, μου ειπε να τον παρω Δευτερα για να του παραγγειλω κομματια!! Απ'οτι καταλαβα θα γινει πολυ καλη προσφορα!! Ηδη πρεπει να εχει πολλες καλες τιμες αφου την Panasonic TH-42PX80E (που μου προτεινε!!) την εχει 650 ευρω! (πιο φθηνα απο καθε e-store του skroutz!!). Εννοειται πως δεν θα παραγγειλω αν δεν μας πει τις τιμες και την προσφορα που θα μας κανει. Οποτε, αναμονη, μεχρι τη Δευτερα!!! Οποιος αλλος ψηνεται ας μιλησει για να γινει ακομα καλυτερη προσφορα!!!!
Ωραια εσυ ζητησες Lcd full HD και παιρνεις πλασμα HD ready και μονο που δεν σε εβρισε και εισαι και ευχαριστημενος .
Το ιδιο καταστημα πουλαει την 42pz85 στα 1030 για ψαξτο.

kalispera se olous apo thessaloniki
me endiaferei kai mena h 40 sony w4500 100hz
h mikroteri timi poy vrika einai 1150 sto media markt alla exei eksantlithei kai apo oti ematha to montelo tha aposirthei
den ksero an simainei ayto kati
episis kai h sumsung ths idias kathgorias einai kali

Σημερα εμαθα οτι η SONY απο χθες κατηργησε τις W!!! Αυτο μου το ειπαν ορισμενα μεγαλα μαγαζια, οπως Media Markt, Saturn, αλλα και αλλα μικρα. Τους εστειλαν χθες χαρτι απο τη SONY HELLAS που ελεγε οτι σταματησε η παραγωγη και οτι θα αποσυρθει αυτο το μοντελο!! Μου ειπαν δε, οτι αρχες Φλεβαρη θα βγει ενα αλλο μοντελο περιπου με τα ιδια χαρακτηριστικα, που θα αντικαταστησει τη W. Εγω μιλησα με εναν γνωστο μου, ο οποιος εχει ενα ποστο στη SONY αλλα και σε ενα stand της σε Κωτσοβολο και μου ειπε οτι στη τελευταια εκθεση που ηταν στη SONY δεν παρουσιαστηκε κανενα καινουριο μοντελο προς αντικατασταση της W, αν ισχυε αυτη η φημη θα ειχαν παρουσιασει αυτο το νεο μοντελο στην εκθεση.
Δεν ξερω τι να πιστεψω παντως.. Τι να παιζει αραγε? Μηπως σταματανε για λιγο τη παραγωγη για να πουλησουν τις X και Z???Παντως εγω παρηγγειλα μια 40W4500 απο τα 4 κομματια που υπηρχαν απο ενα μαγαζι και ισως να ειναι τα τελευταια, στην Αθηνα τουλαχιστον!!! Πηρα σε πανω απο 10 γνωστα μαγαζια και δεν υπηρχαν οι W ουτε για δειγμα!!!! Οποιος προλαβει, προλαβε!!

Πιθανώς να τους παίδεψε το φαινόμενο με το backlight bleeding και να βγάλουν νέο μοντέλο με διορθωμένο το πρόβλημα και με προσθήκη τα νέα χαρακτηριστικά που παρουσίασαν στην CES 2009.

Δεν νομιζω να εχει καμια απολυτως σχέση με αυτο,λογικο μου φαινεται παντως αφου παρουσιαστηκε ηδη στην CES η καινουργια σειρά καποια στιγμη θα ερχοταν και στην ευρωπη

http://whathifi.com/News/CES-2009-S...avia-LCDs-but-keeps-OLED-under-wraps-for-now/

Απ' οτι φανταζομαι, μαλλον οι "Zero-watt standby sets" (KDL-52VE5, KDL-46VE5 and KDL-40VE5) θα αντικαταστησουν τις W.
Παντως εγω ψαχνομαι εδω και 2 μηνες για TV και δεν θα αντεξω να περιμενω μεχρι τα μεσα της Ανοιξης για τα καινουρια μοντελα!! Αυριο θα παρω την W4500! Αν και εχω περιεργια να δω πως θα ειναι αυτο το HCFL backlight!!!! Anyway, μαλλον θα το δω σε καμια βιτρινα σε κανα 2μηνο!!!!