sony 40d3000 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ

jkontar

Established Member
11 August 2007
140
Ζάκυνθος
Παιδιά καλησπέρα,

Μετά από 3 περίπου μήνες που έχω την κατά τα άλλα πολύ καλή τηλεόραση χθες το βράδυ εμφανίσθηκε μια κατακόρυφη μπλε γραμμή σε όλο το ύψος του πάνελ η οποία με τρομοκράτησε και δεν ξέρω τι είναι και τι να κάνω. Κοιτώντας από κοντά η γραμμή είναι διακεκομμένη και φαίνεται να είναι πίξελ παρά πίξελ. Η τηλεόραση είναι αγορασμένη από Πλαίσιο.
Όποιος μπορεί ας βοηθήσει γιατί μάλλον είναι σοβαρό το θέμα.
Επισυνάπτω κάποιες φωτο που έβγαλα.

Attachments

• DSC03608a.jpg
    DSC03608a.jpg
    42.8 KB · Views: 133
  • DSC03610a.jpg
    DSC03610a.jpg
    20.1 KB · Views: 121
  • DSC03612a.jpg
    DSC03612a.jpg
    19.5 KB · Views: 109
δοκιμασες να κανεις ολικο reset? το παρουσιαζει σε ολες τις εισοδους_?

Σε δύο εισόδους το δοκίμασα (TV, AV1) και το κάνει και στις 2.

Ολικό reset δεν έκανα, λες να βοηθήσει?
Και αν καθαρίσει για λίγο και το ξαναπαρουσιάσει μετά από καιρό που θα είναι εκτός εγγύησης?

δεν θα καθαρισει και με το reset που θα κανεις παρε τηλ για service στην sony το ιδιο το κανουν και η οθονες το pc σταθερων και φορητων και λυνεται μονο με αντικατασταση του panel

απο οτι ξερω η εγγυηση ειναι τις sony και οχι του πλαισιου οποτε παρε στην sony
τωρα αν εχουν την καλη θεληση να σου την αλλαξουν στο πλαισιο τι να σου πω κανε και εκει μια προσπαθεια

Λοιπόν παιδιά το Πλαίσιο με παρέπεμψε κατευθείαν στο σερβις της σονυ και αυτοί με την σειρά τους με παρέπεμψαν στο σέρβις των νησιών με την επωνυμία Β. ΑΡΜΑΤΑΣ Κ ΣΙΑ ΟΕ, οι οποίοι μου είπαν ότι πρέπει να στείλω κατευθείαν την τηλεόραση γιατί εδώ δεν έχουν συνεργάτη για να την ελέγξει. Ξέρετε τίποτα για το σέρβις εκεί? Μπορώ να κάνω κάτι άλλο?