sony 40d3000 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ

βλέπω καινουρια TV χορηγία της Σονυ (πιό ακριβό το πάνελ απο την τιβι ολόκληρη.)

εμενα παντως αν μου ελεγαν για παιδάκια και το οτι φταιω εγω θα τους εστελνα να αγορασουν βαζελίνη. ΠΟΛΛΗ βαζελίνη.

Στα υπ' οψη οτι το ανταλλακτικό συμφωνα με την ευρωπαική νομοθεσία ξεκινά την ζωή του την ημέρα της παραδοσης απο επισκευή. Οπότε αν αλλάξουν πανελ (γράψε το Serial no της τηλεόρασης) το πάνελ εχει εγγύηση απο την αρχή. Αν αλλαχθεί ολόκληρη η Τιβι τότε ΟΛΗ η τιβι εχει εγγύηση απο την αρχή. Οταν την παραλάβουνε, ζήτα στην παραλαβή - ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ, ΚΟΥΡΙΕΡ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Η ΣΗΜΕΙΟ ΑΓΟΡΑΣ να γραφτει η κατάσταση της συσκευής (προβλέπεται άριστη, καθαρισέ την καλά πριν την στείλεις) καθως και το Serial number της. Αν σου στειλουν TV ολόκληρη (άλλο sn) τότε ΟΛΗ η τηλεόραση εχει απο την αρχή εγγύηση, καθως το εξάρτημα (βλέπε τηλεόραση ολόκληρη) ειχε πρόβλημα απο την αρχή (γι αυτό και το παρουσίασε εντός 3 μηνών).

Αλλοιως θα σου αλλαζαν την ΤV καθε 3 μηνες και μετα απο 2 χρονια (και 8 αντικαταστάσεις) θα σε εγραφαν χαμηλά... τωρα δεν μπορουν να το κάνουν...:p:p

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΚΟΥΤΑ.

βλέπω καινουρια TV χορηγία της Σονυ (πιό ακριβό το πάνελ απο την τιβι ολόκληρη.)

Μακάρι, γιατί δεν μου καλοκάθεται να μου την επιστρέψουν επισκευασμένη.
Ελπίζω να κυλίσουν ομαλά τα πράγματα και να μην έχουμε τίποτε εχθροπραξίες.
Αύριο μάλλον θα την πακετάρω και θα την στείλω

Μακάρι, γιατί δεν μου καλοκάθεται να μου την επιστρέψουν επισκευασμένη.
Ελπίζω να κυλίσουν ομαλά τα πράγματα και να μην έχουμε τίποτε εχθροπραξίες.
Αύριο μάλλον θα την πακετάρω και θα την στείλω

Οποτε οπλισου με υπομονη ..................και βολεψου με 19 ιντσες λιγοτερες προς το παρον .
Το καλο στην ιστορια ειναι οτι το προβλημα " βγαζει ματι " και δεν επιδεχετε ουτε μετρηση ουτε αμφισβητηση .

Παίδες καλημέρα

Τελικά χθες πακεταρίστηκε και σήμερα φορτώθηκε στη μεταφορική για να αναχωρήσει για Αθήνα. Το πρωί μίλησα με το σέρβις και τους ενημέρωσα να την περιμένουν Δευτέρα με Τρίτη, και τους έχω στείλει φωτοτυπία του τιμολογίου αγοράς και μια επιστολή με περιγραφή και φωτογραφία του προβλήματος.
Στην μεταφορική μου έδωσαν την φορτωτική αρχικά χωρίς να γράψουν κάτι, και αφού τους είπα εγώ μου έγραψαν ότι παρελήφθη σε καλή κατάσταση, άθικτη και χωρίς αμυχές.
Πρέπει να κάνω κάτι άλλο?

Παίδες καλημέρα

Τελικά χθες πακεταρίστηκε και σήμερα φορτώθηκε στη μεταφορική για να αναχωρήσει για Αθήνα. Το πρωί μίλησα με το σέρβις και τους ενημέρωσα να την περιμένουν Δευτέρα με Τρίτη, και τους έχω στείλει φωτοτυπία του τιμολογίου αγοράς και μια επιστολή με περιγραφή και φωτογραφία του προβλήματος.
Στην μεταφορική μου έδωσαν την φορτωτική αρχικά χωρίς να γράψουν κάτι, και αφού τους είπα εγώ μου έγραψαν ότι παρελήφθη σε καλή κατάσταση, άθικτη και χωρίς αμυχές.
Πρέπει να κάνω κάτι άλλο?

Να στειλης και το χαρτι αγορας και σε φωτοτυπια γιατι το δικο μου χαθηκε καπου στη διαδρομη .......... αλλα μου ειπε οτι εχει περαστει στο συστημα οποτε δεν υπαρχει προβλημα κ.λ.π.
Εχει δεν εχει εγω ξερω ποιον θα πηδηξω μετα .
Ηρθε και το DVD και " παιζει " κιολας :afro:
Για sony εκανε πανεληνιο ρεκορ -1 μηνας - αν σκεφτουμε οτι μεσα ηταν ολες οι γιορτες και στην ουσια ξεκινησε η επισκευη μετα τις 7/01.
Εγω το περιμενα κατα το Πασχα:flipout::flipout:

Θα ήταν μία καλή ιδέα να οργανωθεί μία ομαδούλα που θα ¨κυνηγάει" όλους αυτούς που μας ταλαιπωρούν με τα σέρβις...

Παιδιά καλημέρα,

Πριν από λίγο μίλησα με το σέρβις, μου επιβεβαίωσαν ότι παρέλαβαν την τηλεόραση σώα και μου είπαν ότι είναι στη διαδικασία ελέγχου.

Πιθανόν μέχρι το μεσημέρι να έχουμε νέα...:nounder:

Παιδιά καλημέρα,

έχουμε νεότερα :drummer: . Τους πήρα εγώ τηλέφωνο γιατί δεν είχαν επικοινωνήσει μαζί μου, και πολύ απλά και φυσικά μου είπαν ότι έχει παραγγελθεί το ανταλλακτικό από το Βέλγιο, οπότε θα πρέπει να κάνω υπομονή.
Στην παρατηρήσή μου ότι δεν με έχουν ενημερώσει για τίποτα μου είπαν ότι αφού η τηλεόραση είναι στην εγγύηση δεν χρειάζομαι ενημερωση αφού δεν θα χρεωθώ τίποτα.

Αφού επέμεινα λίγο να μάθω τι έχει τελικά η τηλεόρασή μου, μου είπαν ότι έχει καεί ένα ολοκληρωμένο το οποίο δημιούργησε το πρόβλημα, παραγγέλθηκε και σε 5 εργάσιμες θα το έχουν συν κάποιες μέρες που θα την κρατήσουν για έλεγχο και θα μάλλον την άλλη εβδομάδα θα μου τη στείλουν.:chinscratch:

Τι λέτε για όλα αυτά?

Επειδή δε θα χρεωθείς τίποτα, δεν πρέπει να σε ενημερώσουν δλδ για το τι βρήκανε οτι συμβαίνει με την τηλεόραση και πότε περίπου θα την έχεις πίσω? Δεν κατάλαβα, δωρεάν την πήρες την τηλεόραση ή την πλήρωσες και σου ανήκει? (και συνεπώς πρέπει να σε ενημερώνουν...)

Επειδή δε θα χρεωθείς τίποτα, δεν πρέπει να σε ενημερώσουν δλδ για το τι βρήκανε οτι συμβαίνει με την τηλεόραση και πότε περίπου θα την έχεις πίσω? Δεν κατάλαβα, δωρεάν την πήρες την τηλεόραση ή την πλήρωσες και σου ανήκει? (και συνεπώς πρέπει να σε ενημερώνουν...)

ΖΖΖπούτσαμ ............. συνθετη λεξη , γνωστη σε ευρεια μορφη στην ελληνικη επαρχια ( ουγκ ).
Ακόμα και αν δεν εκφέρετε τοσο συχνα πλεον , χρησιμοποιείτε για να χαρακτηρίσει μια κατάσταση του οποιουδήποτε υπέυθηνου προς τους άμμεσα ενδιαφερόμενους ......................με αξιοθάυμαστη ακρίβεια .

ΖΖΖΜπούτσαμ ............. συνθετη λεξη , γνωστη σε ευρεια μορφη στην ελληνικη επαρχια ( ουγκ ).
Ακόμα και αν δεν εκφέρετε τοσο συχνα πλεον , χρησιμοποιείτε για να χαρακτηρίσει μια κατάσταση του οποιουδήποτε υπέυθηνου προς τους άμμεσα ενδιαφερόμενους ......................με αξιοθάυμαστη ακρίβεια .

Ξέχασες το Μ.
Ακριβώς όπως το λες είναι,

Και μάλιστα με ένα υφάκι του στυλ μη μας σκοτίζεις και πολύ τα @ρχιδι@ γιατί χάρη σου κάνουμε που σου τη φτιάχνουμε τσάμπα.

Τελικά δεν παίζονται οι άνθρωποι!!!:bang:

Εντελώς ξαφνικά σήμερα και χωρίς καμία ενημέρωση με πήρε τηλέφωνο η μεταφορική και μου ανακοίνωσε ότι η τηλεόρασή μου έχει επιστρέψει και θα μου τη φέρουν.

Από το σέρβις ούτε φωνή ούτε ακρόαση και στο δελτίο που συνόδευε την τηλεόραση έγραφε μόνο αποστολή συσκευής από επισκευή και στις παρατηρήσεις συσκευή με αμιχές.
Ούτε τι αλλάξανε, όυτε τίποτα άλλο:slapface:

Δεν την έχω τσεκάρει λεπτομερώς ακόμα, απλώς την άνοιξα είδα ότι είναι ακέραιη και ότι δεν υπάρχει πλέον η μπλε γραμμή στο πάνελ, τα υπόλοιπα το βράδυ αργά.

Σωνει Ελλας αγορι μου .........ειναι ολο εκπληξεις:flipout::flipout:
Αντε να μας πεις και μας γιατι εισαι ο πρωτος με βαρυ τραυματισμο στην πρωην Μις Γιανκ internacional

Λοιπόν παιδιά απ' ότι φαίνεται η τηλεόραση είναι εντάξει χωρίς άλλα προβλήματα. Βέβαια παραμένω λίγο επιφυλακτικός.
Κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ήταν πειραγμένες οι ρυθμίσεις μου..., πάει πουθενά το μυαλό σας???

Και κάτι που παρατήρησα χθες και δεν το είχα προσέξει όταν την είχα πρωτοπάρει είναι ότι στις ρυθμίσεις αν επιλέξουμε την εικόνα ζωηρή απενεργοποιούνται οι επιπλέον ρυθμίσεις, είναι φυσιολογικό?

Και κάτι που παρατήρησα χθες και δεν το είχα προσέξει όταν την είχα πρωτοπάρει είναι ότι στις ρυθμίσεις αν επιλέξουμε την εικόνα ζωηρή απενεργοποιούνται οι επιπλέον ρυθμίσεις, είναι φυσιολογικό?

Nαι ετσι ειναι.