Sony 40HX850 ή Samsung UE40ES8000

johnx2

New member
15 November 2011
22
Χρονια πολλα σε ολους μας !!

Ειπα να παρω νεα τηλεοραση και ειμαι μεταξη των δυο..... Sony 40HX850 / Samsung UE40ES8000

Ποια να επιλεξω ?

Η αποσταση θεασης ειναι 3 μετρα.

Η χρηση της TV θα ειναι 40% ψηφιακη τηλεωραση 50% Blue Ray 2D ταινειες. και ενα 10% 3D ταινειες.

40 ιντσες ειναι λιγες για αποσταση θεασης 3 μετρα....
Καλυτερα να προτιμησεις κατωτερο μοντελο σε περισσοτερες ιντσες. Αν ο χωρος σου δεν ειναι πολυ φωτεινος και βλεπεις περισσοτερες ωρες βραδυ, τοτε ακομα καλυτερα να πας σε καποια 50αρα plasma.

Για ταινίες το συγκεκριμένο μέγεθος είναι πολύ μικρό. Με τις μπάρες πάνω/κάτω θα μείνεις με 37" πραγματικές.

Δες 46" τουλάχιστον.

Παιδια ειχα 47αρα..... την LG 5500, στις ταινειες ηταν ΟΚ, αλλα οταν εβλεπες τηλεοραση λογο ηταν αθλια η αποικονιση.

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά!
Για το τηλεοπτικό σήμα: αν δεν έχετε digea στην περιοχή σου είναι φυσικό (όχι πως το digea είναι άψογο, το αντίθετο αλλά τουλάχιστον είναι "καθαρό").
Σε κάθε περίπτωση συμφωνώ με τους προλαλήσαντες οτι στην απόσταση σου οι 40'' είναι πολύ λίγες, πόσο μάλλον για να πας στις ανώτερες σειρές Sony HX850/ samsung ES8000. Είναι άλλωστε πολλά τα λεφτά (1000+) για μόλις 40''.
Για καλύτερο τηλεοπτικό σήμα κοίτα και σε plasma (απο panasonic 50ST50, απο samsung 51Ε6500), ειδάλλως απο led θα πρότεινα την Sony 46HX750

Βασίλης.

Παιδια ειχα 47αρα..... την LG 5500, στις ταινειες ηταν ΟΚ, αλλα οταν εβλεπες τηλεοραση λογο ηταν αθλια η αποικονιση.

Οι πλάσμα δείχνουν καλύτερα στα κανάλια χαμηλής ανάλυσης , δες και την Samsung 51E6500 αλλιώς την Sony 46HX850 που δεν έχει καμία σχέση με την παλιά σου LG.

Παιδια τελικα θα σας ακουσω και θα παρω την 46αρα Sony 46HX850 με την οποια δεινει δωρο και δυο ζευγαρια γυαλια 3D οπως και 22 ταινειες..

Ελπιζω η ποιοτητα της εικονας της 46HX850 να ειναι αρκετα καλη και κλασεις ανωτερη σπο την LG 47LW5500 που προειχα...

H LG 47LW5500 ηταν μια αθλεια LED TV, τοσο αθλεια που εκλεγα τα λεφτα μου μολις την εστεισα για πρωτη φορα στο σαλονι, αθλιο μαυρο και γενικοτερα μετριοτατη ποιοτητα 2D εικονας.
Στο 3D ομως ηταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ !!!

Ευτηχως ειχε προβλημα στον αλγοριθμο Truemotion (αυτο εβγαλε η αυτοψια της LG) και μου την πηραν πισω με αποτελεσμα να μου πιστωσουν τα 1150 ευρω που την ειχα αγορασει τοτε (12/2011).

Last edited:
Μέρα με τη νύχτα οι 2 TV.Καλές θεάσεις εύχομαι όταν με το καλό παραλάβεις

Αυριο η μερα της παραλαβης...

46HX850 και Sony BDV-EF420 θα κοσμουν το σαλονι μου !!!