SONY 40S3000 Ή 40D3500 ?

gsar10

New member
30 September 2007
73
Είναι για τον πατέρα μου, θέλει να αλλάξεια από crt.
Σχεδόν αποκλειστικά Analog TV ή και digital TV .
Σχεδόν ποτέ DVD.

Την S3000 την εχω βρει 1200 , την 3500 εκει γύρω επίσης (μου κάνει εντύπωση η τεράστια απόκλιση τιμών στην 3500 - skroutz).

Εκτός αν έχετε άλλη πρόταση στα λεφτά αυτά.

Ευχαριστώ

αν πας σε πλασμα:

panasonic 42px7-70E¨850 -1050
samsung c96-q96/97 περιπου στα ιδια χρηματα.
τιποτα καλυτερο σε τηλεοπτικο.
θελουν βεβαια λιγο στρωσιμο σαν plasma που ειναι.

Last edited:
Bαλε και την Philips 42PFP5532 στις επιλογες.

Ειναι η μονη Philips που θα προτεινα για αγορα την στιγμη αυτη. Αυτο νομιζω οτι λεει πολλα.

Την Philips την έχω ο ίδιος. Ειμαι πολύ ευχαριστημένος.
Γενικά συμφωνώ οτι οι plasma έχουν καλύτερη εικόνα.
Αλλά πώς λες σε έναν 65χρονο οτι θέλει "στρώσιμο" , οτι κινδυνεύει απο burn in ?
Θα τρομάξει! Αλλά θα προσπαθήσω...

Αλλά πώς λες σε έναν 65χρονο οτι θέλει "στρώσιμο" , οτι κινδυνεύει απο burn in ?
Θα τρομάξει! Αλλά θα προσπαθήσω...

Μεγάλη κουβέντα αυτή που είπες φίλε gsar10 :grandpa: :a0210:

Re: Απάντηση: SONY 40S3000 Ή 40D3500 ?

.............
Αλλά πώς λες σε έναν 65χρονο οτι θέλει "στρώσιμο" , οτι κινδυνεύει απο burn in ? ...

Κανε καλυτερα τη θεραπεια του Μαικλ τζακσον ...........γιατι οσους τονους και σαπουνι να βαλεις , παλι σκουρα θα ειναι τα πραγματα:flipout::flipout:

Η Samsung 42C96 που εχω, ειναι σχεδον ισαξια της "παλιας" μου crt στο τηλεοπτικο, παρα τις περισσοτερες 10" της. Πιστευω οτι εαν (θεωρητικα) η crt μου ηταν 42" ισως να ηταν χειροτερη.

Sorry για το post σε "ξεχασμενο" thread αλλά τελικά με ψήσιμο προχωρήσαμε σε αγορά της καταπληκτικής PANNY 42PX80 !!!!
Ερχεται μάλλον αύριο.

Sorry για το post σε "ξεχασμενο" thread αλλά τελικά με ψήσιμο προχωρήσαμε σε αγορά της καταπληκτικής PANNY 42PX80 !!!!
Ερχεται μάλλον αύριο.

Πάνω που έγραφα για να στην προτείνω είδα ότι το αποφάσισες από μόνος σου :2thumb22sup:

Καλορίζικη, με το καλό να τη δεχτείς και περιμένουμε εντυπώσεις στο αντίστοιχο νήμα (club:ADFADF1:) για την 42ΡΧ80.

Ουτως ή άλλως Plasmaτάκιας είμαι. Εχω μία philips 42pfp5532, δυστυχώς τότε δεν υπήτχε η 80 αλλά η 70 , δεν την πήρα λόγω design και τιμής τότε. Αλλά και η phi αξίζει!

Ουτως ή άλλως Plasmaτάκιας είμαι. Εχω μία philips 42pfp5532, δυστυχώς τότε δεν υπήτχε η 80 αλλά η 70 , δεν την πήρα λόγω design και τιμής τότε. Αλλά και η phi αξίζει!

Για μένα, όλες οι PLASMA 42", οποιασδήποτε μάρκας και με τιμή γύρω στα 1.000 , αξίζουν μέχρι και το τελευταίο Ευρώ τους!!!

....συμφωνώ και επαυξάνω

χάρη στις πλάσμα μπορεί πια ο καθένας να έχει με σχετικά λίγα λεφτά, γιατί και τα 900 και τα 1000 δεν μένουν εύκολα στην πάντα,ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ με ΑΨΟΓΟ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΣΗΜΑ, ΑΨΟΓΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ, ΑΨΟΓΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ και με προσοχή πάντα !!!! ΑΨΟΓΟ GAMING !!!

...αλλά για όνομα, μην μου κάνει κανείς μετά απο όλα όσα ανέφερα, ένσταση για την φωτεινότητα και το ρεύμα που καταναλώνουν!!! ΕΛΕΕΟΟΟΟΣΣΣΣ...το aircondition όπου ναναι θα βαράει κόκκινα απο την χρήση για τους επόμενους 4-5 μήνες!!!! μπορεί και για παραπάνω (δες φαινόμενο ...σιγά το σπάνιο πια, Θερμοκηπίου!!!)