SONY 40W3000 ή PHILIPS 42PFL7603 ???

manasta

New member
19 July 2007
37
Είμαι μεταξύ των δύο αυτών μοντέλων, τα οποία βρίσκω και τα δύο στα 1300 ευρώ, με μια μικρή προτίμηση στην Ολλανδέζα λόγω του Ambilight και της μεγαλύτερης διάστασης.

Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει γιατί έχω πελαγώσει και δεν ξέρω ποιά να πάρω.

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.

Καμια απο τις δυο..παρε την καινουργια 40W4000 εξαιρετικη τηλεοραση

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πράγματι, τη 40W4000 εννοούσα, έκανα λάθος. Άλλωστε είναι στην ίδια τιμή με τη Philips. Απλά θέλω το Ambilight. Τελικά το Ambilight αξίζει; Το έχει κανείς να μου πει τη γνώμη του;

Αν λοιπόν εξαιρέσουμε το Ambilight, πιστεύετε ότι η νέα Philips 7603 υστερεί σημαντικά από την SONY?

Αν ναι, που; Η BRAVIA ENGINE 2 με το xv colour είναι ανώτερη τεχνολογία από το τρίτης γενιάς Pixel Plus 3 HD με HD Natural Motion και αισθητήρα φωτός με active control;

Τη συσκευή τη θέλω για 50% τηλεοπτικό σήμα (όχι Nova), 30% Dvix και 20% DVD με σκέψεις για αγορά BlueRay μέχρι το τέλος του χρόνου.

Και κάτι μικρής σημασίας αλλά πρακτικό. Επειδή θα την κρεμάσω στον τοίχο, και μπροστά θα υπάρχει ένα έπιπλο με DVD, hifi, ηχεία, η SONY νομίζω ότι έχει τα χειριστήρια στο πάνω μέρος και όχι στα πλάγια, και δεν θα τα φτάνω...

Όσο για τα λεντάκια της αμερικάνικης ΙΚΕΑ, πιστεύω ότι κάνεις χιούμορ φίλε Γιάννη. θα ήθελα τη γνώμη κάποιου με Ambilight για τον αν σε σκοτάδι βελτιώνει την εμπειρία θέασης.

Last edited:
Και κάτι μικρής σημασίας αλλά πρακτικό. Επειδή θα την κρεμάσω στον τοίχο, και μπροστά θα υπάρχει ένα έπιπλο με DVD, hifi, ηχεία, η SONY νομίζω ότι έχει τα χειριστήρια στο πάνω μέρος και όχι στα πλάγια, και δεν θα τα φτάνω...

Σωστα , απο πανω ειναι τα χειριστηρια.

Δε καταλαβαίνω, με ποιά λογική το τζιμάνι-σχεδιαστής έβαλε τα χειριστήρια ψηλά. Σε όλες τις διαφημίσεις, δεν προσπαθούν να μας πείσουν να τις κρεμάσουμε στον τοίχο;

MANASTA....

Όταν τα ανάψεις τα ambi, δεν τα ξανασβήνεις ποτέ...

Πραγματικά αλλάζουν την τηλεόραση και τον χώρο και μην ακούς κανέναν που τα κατακρίνει χωρίς να τα έχει δοκιμάσει... άκου αυτούς που το έχουν.

Εγώ λοιπόν υποστηρίζω τα ambi και μακάρι να τα είχαν και άλλες εταιρίες

Δε καταλαβαίνω, με ποιά λογική το τζιμάνι-σχεδιαστής έβαλε τα χειριστήρια ψηλά. Σε όλες τις διαφημίσεις, δεν προσπαθούν να μας πείσουν να τις κρεμάσουμε στον τοίχο;

Υπαρχει παντα και το τηλεκοντρολ.

Και δεν θα κλείνει ποτέ από το κουμπί; Θα μας κυνηγάει η GreenPeace...

Και δεν θα κλείνει ποτέ από το κουμπί; Θα μας κυνηγάει η GreenPeace...

Οι Samsung το εχουν καταργησει το κουμπι On/off εδω και καιρο.

Επισης απο την δικια μου Sony σου λεω οτι αν την κλεισεις απο το χειριστηριο μετα απο μερικα λεπτα περναει σε μια λειτουργια stand by (ακουγεται ενα κλικ) που καιει απειροελαχιστο ρευμα (0.1 Watt περιπου).

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πράγματι, τη 40W4000 εννοούσα, έκανα λάθος. Άλλωστε είναι στην ίδια τιμή με τη Philips. Απλά θέλω το Ambilight. Τελικά το Ambilight αξίζει; Το έχει κανείς να μου πει τη γνώμη του;

Αν λοιπόν εξαιρέσουμε το Ambilight, πιστεύετε ότι η νέα Philips 7603 υστερεί σημαντικά από την SONY?

Αν ναι, που; Η BRAVIA ENGINE 2 με το xv colour είναι ανώτερη τεχνολογία από το τρίτης γενιάς Pixel Plus 3 HD με HD Natural Motion και αισθητήρα φωτός με active control;

Τη συσκευή τη θέλω για 50% τηλεοπτικό σήμα (όχι Nova), 30% Dvix και 20% DVD με σκέψεις για αγορά BlueRay μέχρι το τέλος του χρόνου.

Ναι υπερτερει η W4000 της 7603 και ειδικα στο μαυρο.Το ambilight ωραιο είναι αλλα η εικονα μετραει

Επίσης η Philips πιστεύω ότι είναι πολύ ομορφότερη. Plexiglas γύρω γύρω, με καμπύλες και λευκό το πίσω μέρος. Η SONY είναι πολύ άσχημη, μπλέ σκούρο στο χρώμα, τετραγωνισμένη με μια αντιαισθητική σιδεριά στο κάτω μέρος...

Last edited:
Like all BRAVIA TVs the W4000-Series is very energy efficient. The Auto shut-off function automatically places the TV in Standby mode when there is no input signal or after a period of inactivity. Power consumption in Standby mode is only 0.19W. Using an integrated light sensor the W4000 BRAVIA TV can automatically measure ambient lighting levels and dynamically adjust the brightness of the TV. This helps reduce power consumption to the minimum needed.

http://www.sony-europe.com/view/Sho...ess&pressrelease=1206545454098&site=odw_en_EU

Επίσης η Philips πιστεύω ότι είναι πολύ ομορφότερη. Plexiglas γύρω γύρω, με καμπύλες και λευκό το πίσω μέρος. Η SONY είναι πολύ άσχημη, μπλέ σκούρο στο χρώμα, τετραγωνισμένη με μια αντιαισθητική σιδεριά στο κάτω μέρος...

Στις φωτογραφιες οντως φαινεται ασχημη αλλα πολλοι λενε οτι απο κοντα ειναι πολυ καλυτερη.

ο καθενας διαλεγει αν του αρεσει το design απλα σου λεω οτι η W4000 είναι τελειως διαφορετικη απ οτι στις φωτο...η σιδερια είναι τα ηχεια.....