1. Νομιζω πως η samsung δεν υποστιριζει HD υλικο μεσω του wiselink.. Αυτο ισχυει και απο στην W4500? Αν δεν κανω λαθος η 856 δεν παιζει mkv αρχεια (h.264) και wmv. Δεν ξερω ομως κατα ποσο τα παιζει αυτα η 4500.. Αν ξερει καποιος, ας πει.. Δεν ξερω επισης αν αυτο ισχυει και για συνδεση μεσω ethernet..
Γενικοτερα εχω την εντυπωση πως απο αποψη συνδεσιμοτητας, η 856 εχει προβληματα σε σχεση με την W4500... Πχ input lag σε συνδεση με pc, τo οποιο απο οτι εχω διαβασει, γινετε εντονο αν ο ηχος περναει μεσα απο home theater, οπου τοτε ο ηχος φτανει πριν την εικονα και προκαλει ασυνχρονη συμπεριφορα. Ισχυει κατι τετοιο? Αυτο ειναι μεγαλο προβλημα γιατι σιγουρα θα της κανω τετοια χρηση... Γενικοτερα το θεμα της συνδεσιμοτητας το θεωρω πολυ βασικο μιας και η tv θα συνδεθει με pc, ps3 και home theater 5.1
2. Δεν εχω καταλαβει ακομη αν οντως η 856 εχει μικροτερο input lag απο τις σειρες 7 και 9.. Ειτε σε συνδεση με pc ειτε με ps3. Αν οντος εχει μικροτερο, που οφειλεται? Αφου τα LED απο οτι εχω διαβασει σβηνουν για να παιξεις game, οποτε ποια η διαφορα? Μηπως στο game mode εχουν ιδιους χρονους lag, ενω στο normal mode η 856 ειναι καλυτερη λογο οτι δεν εχει τα LED?
3. Το xbox διαβασα πως αν διαπιστωσει οτι το lag ειναι πανω απο 30ms, τοτε δεν παιζει. Αν αυτο ισχυει, καταλαβαινω πως μαλλον μετα τα 30ms υπαρχει προβλημα στο να παιζεις παιχνιδια σε οποιαδηποτε συσκευη, για αυτο και η microsoft εχει βαλει αυτο το οριο. Με λιγα λογια το οριο των 50-60ms δεν ειναι και τοσο σωστο τελικα... Εχω καταλαβει λαθος? Χβοχ δεν εχω, αλλα αν ισχυει το παραπανω θα ηταν σημαντικο να μαθω αν η 856 παιζει κανονικα xbox στο normal mode της. Δηλαδη οτι εχει απο 30ms lag και κατω...
4. Εχω διαβασει οτι τα 100hz ειναι καπως χαλια στην 856, οποτε και αναγκαστηκα τα μειωνεις ωστε να εχεις καλυτερη εικονα.. Ισχυει κατι τετοιο? Και αν ισχυει, αυτο δεν ειναι προβλημα οταν παρακολουθεις ποδοσφαιρο οπου τα 100hz ειναι απαραιτητα?
5. Το πανελ της samsung ειναι 10bit οπως της sony?
6. Εχω διαβασει οτι η 856 εχει πισω ενα ανεμιστηρακι που κανει αρκετο θορυβο... Ισχυει κατι τετοιο η απλα ο καθενας λεει οτι του κατεβει??
7. Επισης εχω διαβασει πως το τηλεκοντρολ της samsung τραβαει κοληματα και πρεπει να βγαζεις τις μπαταριες και να τις ξαναβαζεις για να ξεκολησει. Ισχυει κατι τετοιο?
8. Το πανελ της samsung εχει προβλημα με αντανακλασεις οπως ειχε και η 656? Απο οτι ξερω, σε σχεση με την 4500, το πανελ της samsung εχει προβλημα στον τομεα αυτο.. Το δωματιο μου ειναι αρκετα φωτεινο και ευηλιο... θα εχω προβλημα με αυτο?
9. Εσεις που τα ξερετε καλυτερα λογο εμπειριας, η samsung γενικα ειναι αξιοπιστη σε σχεση με τον χρονο, ή μετα απο καποιο διαστημα αρχιζουν τα προβληματα?.. Δεν παιζει το ενα, δεν παιζει το αλλο και τετοια?
10. Επισεις ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι ο κοσμος παει για την 786 και οχι για την 856, αφου εχουν ιδια τιμη. Ναι μεν η μια εχει LED, αλλα τι να το κανω το LED οταν η 856 δειχνει τελικα καλυτερα απο την 786? Μονο ψυχολογικο ειναι το θεμα ή απλα μου διαφευγει κατι?
11. Η 856 υποστηριζει mpeg-4 σαν την w4500 ??
Ειναι πολλες οι ερωτησεις το ξερω... Οποιος μπορει να απαντησει εστω και λιγες απο αυτες, θα του ειμουν ευγνωμων.. Ευχαριστω για αλλη μια φορα που με βοηθατε στο θεμα της tv... Πραγματικα η βοηθεια σας ειναι πολυτιμη για μας τους ψιλοασχετους... :help: