Sony 46HX750 βιτρινας

Thodorisath

New member
20 May 2012
65
Ενδιαφερομαι για το μοντελο 46HX750 το οποιο δεν βρισκω πουθενα πλεον παρα μονο βιτρινας.
Η τιμη στο skroutz ειναι 930 αυτη την στιγμη.

Μου δινουν 900 ευρω, 12 ημερων ανοιγμενη με κανονικα φουλ εγγυηση σε αριστη κατασταση.
Επισης, 700 ευρω 3 μηνων παλι σε αριστη κατασταση και με 2 χρονια κανονικα εγγυηση.

Και οι 2 ειναι απο γνωστο και μπορω φυσικα να τις δω πριν τις παρω.

Σε αυτα τα χρηματα μπορω να δω κατι αλλο εως 46" ?
Πια απο τις 2 θα περνατε? (εμπιστευομαι οτι ισχυουν οι περιοδοι χρησης τους).

Επειδη εχω ηδη το μοντελο αυτο σε αλλο σπιτι και ειμαι 100% ευχαριστημενος, τι πρεπει να προσεξω οταν την δω? Αν εχει καποιο θεμα, πως θα το διαπιστωσω?

τα 3 μηνων και τα 12 ημερων συνηθως ειναι ιστοριες για αρκουδες.βγηκε απο το κουτι της επαιζε δυναμικη λειτουργεια καταστηματος για ποσο καιρο.Την μια που στην αφηνει παρακατω ειναι το demo κομματι που στελνουν οι εταιριες στα καταστηματα με χαμηλοτερη τιμη και εχει περιθωρια και γι αυτο στην αφηνει πιο κατω και οχι γιατι παιζει 3 μηνες.Τα demo ερχονται με την πρωτη παραγγελια συνηθως. Απο την αλλη αν την παρεις κοιταξε την στο σπιτι κοντα σε μπαλκονοπορτα απο πλαγια θεση για γρατσουνιες στο πανελ αν και το θεωρω ατσαλια να παρεις εκθεσιακο προιον για 200ευρω πιο κατω.Κοντα στο 900αρι με 1000ικο τα παιδια θα σου βρουνε διαφορες επιλογες αν τους πεις για τη χρηση την θελεις και σε τι θελεις να σε καλυπτει.Και να θυμασαι στο μαγαζι δεν βλεπεις και πολλα.Δες τις ωρες λειτουργειας απο το κρυφο μενου

Κρυφο μενου? δηλαδη? θα παω σημερα να την δω απο κοντα. Το θεμα ειναι οτι δεν την βρηκα απο εναν πωλητη την τηλεοραση, δεν πηγα σε ενα καταστημα και την ειδα εκει, με στελνει εκει αλλος του ομιλου τον οποιο εμπιστευομαι εδω και πολλα χρονια, αρα εμπιστευομαι οτι μου πει για το ποσο καιρο ειναι στο καταστημα.

Οι LED LCD δεν παθαίνουν τίποτα στο κατάστημα λόγω απρόσεκτης χρήσης (σε αντίθεση με τις εκθεσιακές πλάσμα που συνήθως έχουν burn in) , οπότε αν δεν έχει γρατσουνιές και χτυπήματα την αγοράζεις.