Sony 46v4000

Kατα την αποψη μου η W4500 ειναι καλυτερη της LG7000 και η δευτερη ειναι καλυτερη της V4000.

H V4000 αλλωστε εχει το "παλιο" 8 bit panel που δεν χρησιμοποιειται στις "καλες" Sony και Samsung πλεον αλλα μονο σε μοντελα τυπου 558, S4000 κτλ.

Απάντηση: Re: Sony 46v4000

Λοιπον,θα κοιταξω περισσοτερα για την LG με τοσα καλα λογια που ακουω...
Επισης ειδα και αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156527...

Χτυπατο αδερφε!! Εγω σε αυτη την τιμη πηρα την 7000, εσυ μπορεις να παρεις αυτη. Απλα αυτη τη θεορω ελαφρως καλυτερη.

-Γιωργος- Οχι δεν αστειευομαι ,εσυ δηλαδη βλεπεις καλυτερα μαυρα στην 7000 απο την W4000;και αυτο παροτι ο λογος αντιθεσης της 7000 ειναι μεγαλυτερος. καλυτερο μαυρο θα βρεις σε μοντελα απο 2500euro και πανω

Φυσικά και η W4000 έχει καλύτερο μαύρο (η LG7000 έχει από τα χειρότερα). Άλλο αυτό όμως και άλλο το blacker than black. Η Samsung 46Α786 που έχει πολύ καλύτερο μαύρο από την Sony ξεκινάει από τα 1650 .

Κάθε επιλογή έχει τα + και τα - της και ο καθένας μας τις προτεραιότητές του. Προσωπικά θα προτιμούσα την W4000 από την LG7000, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η δεύτερη δεν είναι πολύ καλή επιλογή για αυτά που προσφέρει.

σωστός budda!το οτι η LG7000 ειναι πολυ καλη για τα λεφτα της δεν ανερει το γεγονος οτι συγκριτικα με τις δυο σονυ υστερει στο μαυρο,εστω και με οχι τεραστια διαφορά.και παλι το clouding αποτελει θεμα των lcd και οχι των σονυ αποκλειστικά.

-bye- Καλός σας βρήκα κ' εγώ.....Sony KDL46V4000E 999 Euro στο Carrefour Πυλαίας Θεσσαλονίκης....Να την πάρω???

Καλησπερα σε ολους ,ειμαι κατοχος της 46V4000ε την πηρα τον Δεκεμβριο 2008 βλεπω απο HTPC με την 9800gt matroska klp και ειμαι πολλη ευχαριστημενος απο την ευκρινια και τα χρωματα της το μονο προβλημα που εχω ειναι στα σκοτεινα πλανα δεν ξερω τη παθενει και τα λιγα λευκα σημεια που εχει το πλανω τα κανει γκρι και μολις αλλαξει πλανω με ποιο πολλα λευκα γινονται λευκα .Πιστευω οτι για τα λεφτα της ειναι μια καλη ΤV.Μην εχουμε τρελες απαιτησεις 1000ε 46 FULLHD ..........

το μονο προβλημα που εχω ειναι στα σκοτεινα πλανα δεν ξερω τη παθενει και τα λιγα λευκα σημεια που εχει το πλανω τα κανει γκρι και μολις αλλαξει πλανω με ποιο πολλα λευκα γινονται λευκα

Απενεργοποίησε την δυναμική αντίθεση και δεν θα το κάνει :a0210:

Δεν θυμάμαι μήπως έχει light sensor (αισθ. φωτ.) η συγκεκριμένη. Αν ναι, βαλ' το και αυτό στο off μαζί με το Advanced Contrast Enhancer (Προηγμ. Λειτ. Αντιθ.).

Κ.Γιωργο την απενεργ. αλλα τιποτα τα ιδια μου κανει

Αν έχει αισθητήρα φωτεινότητας απενεργοποίησε τον και αυτόν. Αυτό που περιγράφεις είναι καθαρά θέμα δυναμικού έλεγχου της φωτεινότητας και από όσο γνωρίζω απενεργοποιείται από το μενού.

Ας βοηθήσει κάποιος κάτοχος Sony τον φίλο αν λέω κάτι λάθος.