sony 49x8005c ή lg49UH610

dom1

New member
23 November 2015
8
Γειά σας και χρόνια πολλά.
Αφού πήραμε τα Χριστούγεννα την sony 40W705C για την τρίτη ηλικία, καιρός να πάρουμε και μία για εμάς.
Εμείς θέλουμε 4Κ και κοιτάξαμε τη sony και την lg uf8407 από κοντά.
Η εικόνα της sony δεν άρεσε και τόσο, αυτή της lg είναι μακράν καλύτερη.
Μετά μάθαμε και για την lg UH610 που έχει λέει και HDR, είναι από την καινούργια σειρά του 2016.
Δεν υπάρχει ακόμη στα καταστήματα γιατί, όπως μας είπαν, δεν τους την δίνουν ακόμη για να ξεσκαρτάρουν όσο μπορούν τα προηγούμενα μοντέλα αλλά αν κάποιος την θέλει μπορεί να την αγοράσει κανονικά. Εχει όμως και 150 Ε περίπου παραπάνω και δεν υπάρχει review ούτε για δείγμα καθότι καινούργιο μοντέλο.
Είμαι σχεδόν έτοιμος για την LG, μέχρι που μπήκε στο παιγνίδι και η panasonic cx740 σχεδόν στα ίδια λεφτά.

Τί λέτε;

Last edited:
Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα!
Αν δεν κανω λαθος για να εκμεταλευεται πληρως η τηλεοραση την τεχνολογια του HDR πρεπει να ειναι UHD Premium και το πανελ να ειναι 10bit και αυτο το διαστημα ειναι πολυ ακριβες αμα σε ενδιαφερει το HDR (δες τα χαρακτηριστικα των LG http://avclub.gr/forum/showthread.php/146757-LG-TV-Line-up-2016/page4).
Ειδα οτι εχει προσφορα για το Σαββατοκυριακο την 49x8005c στα 649 δηλαδη κανα 50 φθηνοτερη απο τα αλλα μαγαζια

Ευχαριστώ front.
Η sony έχει 50hz panel δυστυχώς κι ενώ είναι καλή ευκαιρία για την τιμή της (την έβαλε και το πλαίσιο 649)
μάλλον την αφήνω.

Ευχαριστώ front.
Η sony έχει 50hz panel δυστυχώς κι ενώ είναι καλή ευκαιρία για την τιμή της (την έβαλε και το πλαίσιο 649)
μάλλον την αφήνω.

Να ξέρεις όμως πως και η UH610V είναι στα 50Hz. Για φέτος μόνο από την UH770V και πάνω δίνει η LG 100Hz στις 4K led-lcd της, σύμφωνα με αξιόπιστα ξένα forums.

Τελικά πήρα την 49uf8407 και ησύχασα.
Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, πολύ καλή εικόνα ακόμη και σε digea.
Περισσότερα άμα περάσουν λίγες μέρες και την δω ολοκληρωμένα.
Με την ευκαιρία έχω να παρατηρήσω κάτι αν και μπορεί να κάνω λάθος.
Ημουν ανέκαθεν panasonic.
Εχω ένα μήνα που πάω στα μαγαζιά και βλέπω τηλεοράσεις.
Η panasonic όπου και να πήγα, όποιο μοντέλο και να είδα, με απογοήτευσε από εικόνα.
Δεν μπορώ να το εξηγήσω.
Πήγαινα κάθε μέρα με την ελπίδα να δω μια να παίζει καλά σε σχέση με τις samsung, τις lg, τις sony και να την πάρω ακόμη κι αν ήταν πιο ακριβή.
Ειλικρινά δεν βρήκα καμμία.
Δεν ξέρω τί παίζει, μπορεί και να κάνω λάθος αλλά δοκίμασα τα πάντα, γύριζα με ένα στικάκι στο χέρι στα μαγαζια, έπαιζα με ρυθμίσεις αλλά απογοητευόμουν.
Ενιγουέι, το μέλλον θα δείξει αν έκανα καλά με την lg.
Ευχαριστώ όλους.