Sony 52 W5500 ή Panasonic 50 G10 ?

Re: Απάντηση: Sony 52 W5500 ή Panasonic 50 G10 ?

Η 42ΡΧ80 έπαιζε με άλλη κεραία??...-bye-

Ναι μετακόμισα και άφησα την πανυ στο παλιο σπίτι.
Πάντως για να ξεκαθαρισω την θέση μου θεωρω την ποιότητα εικόνας της πανυ φανταστική.
Απλά κουράστικα λίγο να προσέχω...
Βέβαια σε hd λόγω του ότι ειναι 1024*768 υστερει απο την σονυ.

να σου πω και εγώ, αν και έλειπα για καιρό στο εξωτερικό και βλέπω σοκαριστικά πράγματα τώρα που γύρισα (ότι ο Yperion π.χ. έχει γίνει φανατικός Plasma), ότι και εγώ θέλω να πάρω μια τηλεόραση για το εξοχικό μου, και πραγματικά δεν έχω πρόβλημα να πάρω Plasma αφού δεν είμαι κολημένος, αλλά αυτό που έχει η ρημάδα η Β650 που έχω ότι μπορώ να έχω πάνω της 2 δίσκους 1 ΤΒ π.χ γεμάτους ταινίες (avi και mkv) και να βλέπω άπειρες ώρες και να τους μεταφέρω απο εδώ και από εκεί δεν το έχει η ρημάδα η Panasonic και είμαι σίγουρος ότι έχει super εικόνα και η τιμή της είναι φοβερή...

να σου πω και εγώ, αν και έλειπα για καιρό στο εξωτερικό και βλέπω σοκαριστικά πράγματα τώρα που γύρισα (ότι ο Yperion π.χ. έχει γίνει φανατικός Plasma)...

Και εσυ αν αγοραζες τηλεοραση με χιλια ευρω η οποια παιζει οπως πανακριβες LCD με local dimming διπλασιας αξιας και βαλε φανατικος θα γινοσουν...-bye-:grinning-smiley-043

γι'αυτό είπα παρακάτω ότι είμαι σίγουρος ότι έχει super εικόνα και φοβερή τιμή...

ίσως να την πάρω, αλλά αυτό με τη σύνδεση με εξωτερικό δίσκο, ώστε να μην γράφω πια DVD και να μη μεταφέρω ένα σωρό δισκάκια μου έχει λύσει τα χέρια πως να το κάνουμε...

Τσίμπα ένα media player...Παίζει και περισσότερα αρχεία απο τον player της samsung και άν διαλέξεις την πλάσμα μαζί με τον player σώζεις και μερικά ευρώ... :ciao:

ναι το έχω υπόψη μου...

η τιμή της U10 για αυτά που λένε όλοι ότι προσφέρει είναι super...

και είμαι κοντά στο να το κάνω...