SONY 55X4500 και ερωτησεις....

SPIROS4

New member
2 November 2007
47
Καλησπερα σας..

Εχω παρα πολυ καιρο που την ζαχαρωνω και αν ολα πανε τελικα καλα ,πιστευω ερχετε η ωρα να την αποκτησω...2 ερωτησεις μονο γιατι ειμουν "εκτος" για αρκετους μηνες και εμεινα πισω οσον αφορα τα κοστολογια...

Τα 3200 ειναι καλη τιμη μετροιτης?(τοσο μου ειπε γνωστη αλυσιδα που ψωνιζω σχεδον παντα ,με ? για διαθεσιμοτητα αν και δεν εκανα επαφη ακομη μαζι τους για να το ξεκαθαρισω τελειωτικα αυτο) ,η παιζει να βρω και καλυτερη τιμη?(σκρουτζ που κοιταξα αρχιζει απο 3035 και κατι, μεχρι 4791 :bang: με τις χαμηλοτερες τιμες ιντερνετικων καταστηματων που δεν τα προτιμω με τιποτα)...

Γενικα υπαρχει προβλημα διαθεσημοτητας του μοντελου λογο "σχετικης" παλαιοτητας ??(1 και κατι χρονου αν δεν κανω λαθος)...

Ερευνα αγορας προσωπικη δυσκολα θα μπορεσω να κανω αυτον τον καιρο οποτε οι πληροφοριες σας θα ειναι κατι παραπανω απο πολυτιμες !!!!!!!

-bye-

Last edited:
Δεν ξερω ποσο παιζει σε αλλα μαγαζια αλλα για να στην αφηνουν τοσο θα πει οτι εχουν περιθωρια μερδους οποτε κανε παζαρια να την ριξεις και πιο κατω...-bye-

Παροτι ειναι παλιοτερο μοντελο (1.5 χρονου) νομιζω οτι παραμενει η κορυφαια LCD που εχει βγει ποτε...πχ. το Αμερικανικο CNET την εχει στις τηλεορασεις αναφορας....

Δεν ξερω ποσο παιζει σε αλλα μαγαζια αλλα για να στην αφηνουν τοσο θα πει οτι εχουν περιθωρια μερδους οποτε κανε παζαρια να την ριξεις και πιο κατω...-bye-

Παροτι ειναι παλιοτερο μοντελο (1.5 χρονου) νομιζω οτι παραμενει η κορυφαια LCD που εχει βγει ποτε...πχ. το Αμερικανικο CNET την εχει στις τηλεορασεις αναφορας....

Δυσκολο το βλεπω να πεφτουν κατω απο αυτην την τιμη...αντε κανα κατοσταρικο το πολυ....το ζητημα το σημαντικοτερο ειναι η διαθεσημοτητα...εκει εχω τις ανησυχιες μου πιο πολυ...τωρα αν η τιμη αυτη που λενε ειναι οντως καλη , για 50 και 100 ευρω δεν χαλασε και ο κοσμος..

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ευτυχισμενα με υγεια και τυχη σε ολους!!!!!!!!!!!!!

Εγω στη θεση σου θα περιμενα να δω τα νεα μοντελα της Sony που ανακοινωνονται οσονούπω και απο οτι ακουγεται θα κλεψουν την παρασταση.:a0210:
Δες και εδω για τιμη που αναφερεις:
http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?22593

και τις καινουργιες Πανασονικ KURO

Οσονουπω που λες φιλε θα ειναι κατα τον Μαρτιο-Απριλιο....και βαλε και μεχρι να λανσαριστουν Ελλαδα και βαλε και μετα να περιμενεις και κανα review-test να δεις τι γινετε και βαλε και την τιμη που στην αντιστοιχη της παραπανω Σονυ (αν υπαρξει ,γιατι διαβαζω οτι δεν θα παιξει για Ευρωπη) θα ειναι κανα αστρονομικο νουμερακι οπως οταν πρωτοβγηκε πριν 1 και κατι χρονο στα 5500-6000 χιλιαρικα (και 4000+ να ειναι ειναι απαγορευτικο πλεον..λεμε τωρα) και βαλε οτι rgb led δεν θα ειναι...με βλεπω να γινετε φαυλος κυκλος η υποθεση....

Τωρα οσο αφορα τις Πανασονικ...εκει ειναι εντελως χλωμο το τοπιο...ειναι καινουργιο φρουτο(βλεπε kuro) και δεν λεω...περιμενω να δω πολλα απο αυτες...ισως και παρα πολλα μαλιστα....αλλα παλι σε φαυλο κυκλο οδηγουμε....στο περιμενε και βλεπουμε....(+το γεγονος οτι προτιμω lcd)...αν και σαφως οι πλασμα ειναι καλυτερες αλλα οχι για την περιπτωση μου...

Τι να πω ....τα εχω σκεφτει και εγω παιδες αυτα που μου λετε...αλλα πιστευω και απο την αλλη οτι ειναι μια τιμια προταση στην τιμη της αυτη η tv...και δοκιμασμενη και ποιοτικη και με καλυπτει στις αναγκες μου...αλλα απο την αλλη ειναι αυτα που λετε....και παει λεγοντας μετα το πραγμα.......

......και εχει παει και κοντα 5 το πρωι και κουτουλαω το PC απο την νυστα!!-bye-

Έχω και εγώ εδώ και 10 περίπου μέρες την 46Χ4500.. Εδώ μπορείς να διαβάσεις τις πρώτες εντυπώσεις: -bye-

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1040749&postcount=153

Καλωριζικη φιλε μου και καλες τηλεθεασεις(που ειμαι σιγουρος οτι θα τις εχεις)!!!!

Περιμενω απο Δευτερα πλεον να δω τι γινετε με διαθεσημοτητα και ειμαι μια ανασα πλεον απο την αγορα!!!!!:drummer: