D dd33 New member 15 October 2017 70 23 November 2017 #41 etien4 said: Μολις πηρα από public στα 1554 με 5ετη εγγύηση την LG oled 55b7v. Δώστε ότι πληροφορίες ότι χρειάζομαι να ξερω ή μπορεί να χρειαστεί να κάνω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Click to expand... απο ποιο καταστημα;
etien4 said: Μολις πηρα από public στα 1554 με 5ετη εγγύηση την LG oled 55b7v. Δώστε ότι πληροφορίες ότι χρειάζομαι να ξερω ή μπορεί να χρειαστεί να κάνω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Click to expand... απο ποιο καταστημα;
etien4 Established Member 24 January 2015 190 23 November 2017 #42 dd33 said: απο ποιο καταστημα; Click to expand... Βόλο,ένα κομμάτι είχε,μόλις είχε έρθει το πρωί...το public δίνει μισή τιμή την 5ετη.πειτε τον υπάλληλο να το δει γτ στο site δεν φαίνεται Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
dd33 said: απο ποιο καταστημα; Click to expand... Βόλο,ένα κομμάτι είχε,μόλις είχε έρθει το πρωί...το public δίνει μισή τιμή την 5ετη.πειτε τον υπάλληλο να το δει γτ στο site δεν φαίνεται Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk