Sony android tv και πρόβλημα με εφαρμογή vpn

telisgr

New member
31 March 2007
28
Καλησπερα παιδια.

Εχω την Sony tv KD-55XF9005 κι εχω εγκαταστησει το kaspersky vpn, αλλα οταν το ανοιγω εμφανιζεται σε ενα μικρο μερος απο την οθονη (ΦΩΤΟ),και δεν μπορω να κανω καμια ρυθμιση γιατι δεν εχω σωστη εικονα.
Υπαρχει τροπος να διορθωθει αυτο;
Η εφαρμογη απο οτι μου ειπαν δεν ειναι συμβατη για android tv για αυτο και δεν εμφανιζεται σωστα, αλλα εγω για την τηλεοραση το αγορασα κατα κυριο λογο.

Attachments

• 185249.jpg
    185249.jpg
    1,020.5 KB · Views: 14
Εχεις μιλησει με την υποστηριξη του προιοντος ,Kapsersky VPN, που αγορασες να σου πουν αν κανει για android tv ;
Κοιταζοντας τι υποστηριζει, δεν φαινεται να κανει για tv,ειχε και δοκιμαστικη εκδοση απο οτι βλεπω.

Ναι αυτοι μου το ειπαν. Και συγκεκριμενα με προτειναν να ρωτησω στο forum της Sony μηπως και υπαρχει λυση.
Το γμτ ειναι οτι δεν διευκρινίζουν στην σελιδα τους ή τουλαχιστον εγω δεν το προσεξα οτι δεν ειναι συμβατη σε android tv....
Τωρα την πατησα, και λεω μηπως υπαρχει καποιος τροπος για να μπορεσω να δω ολην την οθονη εγκαταστασης, γιατι ειδαλλως φαινεται( ; ) οτι δουλευει σωστα.

Σε ευχαριστω πολυ! Οντως δουλεψε....
και για να βοηθησουμε οποιον εχει παρομοιο προβλημα με καποια εφαρμογη:
η εφαρμογη στο google play, δεν κατεβαινει γιατι δεν υποστηριζει το android tv (υποτιθεται).
εγω την κατεβασα απο το aptdoid tv (σαν Screen Orientation Control γιατι σαν ονομα .apk δεν το εβρισκε) και δουλεψε μια χαρα.
επελεξα το rotate και σε ποια εφαρμογη θελω να δουλεψει και......voilà!
και παλι, σε ευχαριστω πολυ!