Sony BDP-S370 Blue Ray Player (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Χρονια πολλα παντα με υγεια σε ολους, αγορασα και εγω το συγκεκριμενο player και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.
Οταν παταω το stop σε δισκακια dvd εαν θελησω να συνεχισω μετα ξεκιναει απο το σημειο που σταματησε, ενω στα δισκακια bluray δεν συμβαινει αυτο και ξεκιναει παντα απο την αρχη.
Εχετε καμμια ιδεα γιατι μπορει να συμβαινει αυτο; Ειναι προβλημα του player; Στις οδηγιες που κοιταξα δεν αναφερει κατι σχετικο.

Να κάνω και εγω 2 ερωτήσεις :
1) Έχω συνδέσει το player στην τηλεόραση με hdmi και στον ενισχυτή με οπτική ίνα. Πως μπορώ να το ρυθμίσω να ακούγεται ο ήχος μόνο απο τον ενισχυτή γιατι τώρα ακούγεται και απο την tv ?
2) Πως μπορώ να δω avchd ? Έχω κάποια ντοκιμαντερ έτοιμα σε avchd,τα γράφω σε δισκάκι αλλά δεν τα παίζει .

Re: Απάντηση: Sony BDP-S370 Blue Ray Player (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Οταν παταω το stop σε δισκακια dvd εαν θελησω να συνεχισω μετα ξεκιναει απο το σημειο που σταματησε, ενω στα δισκακια bluray δεν συμβαινει αυτο και ξεκιναει παντα απο την αρχη.
Εχετε καμμια ιδεα γιατι μπορει να συμβαινει αυτο; Ειναι προβλημα του player; Στις οδηγιες που κοιταξα δεν αναφερει κατι σχετικο.

Δεν έχει να κάνει με το player. Οφείλεται στο δίσκο bluray που αναπαράγεις. Πολλοί δίσκοι bluray δεν έχουν δυνατότητα resume.....

Re: Απάντηση: Sony BDP-S370 Blue Ray Player (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Να κάνω και εγω 2 ερωτήσεις :
1) Έχω συνδέσει το player στην τηλεόραση με hdmi και στον ενισχυτή με οπτική ίνα. Πως μπορώ να το ρυθμίσω να ακούγεται ο ήχος μόνο απο τον ενισχυτή γιατι τώρα ακούγεται και απο την tv ?

Αν έχεις ρυθμίσει απ' το menu του player το audio priority -> digital, και παρ' όλα αυτά συνεχίζει να δίνει ήχο στην τηλεόραση μέσω της HDMI, κατά την αναπαραγωγή δίσκων θα πρέπει να βάζεις τον ήχο της TV στο 0. Δεν είναι πρόβλημα αυτό.

2) Πως μπορώ να δω avchd ? Έχω κάποια ντοκιμαντερ έτοιμα σε avchd,τα γράφω σε δισκάκι αλλά δεν τα παίζει .

Πιθανόν είναι θέμα μετατροπής των αρχείων σε avchd. Πολλά τέτοια αρχεία δεν παίζουν στα consumer players.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony BDP-S370 Blue Ray Player (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Revie

Δεν έχει να κάνει με το player. Οφείλεται στο δίσκο bluray που αναπαράγεις. Πολλοί δίσκοι bluray δεν έχουν δυνατότητα resume.....

Καλη χρονια με υγεια και χαρα σε ολους, kblachos ευχαριστω για την απαντηση αλλα τι σημαινει δεν εχουν τη δυνατοτητα resume πολλοι δισκοι bluray;
Και στην περιπτωση αυτη σημειωνουμε το χρονο και μετα κανουμε αναζητηση η υπαρχει και αλλος τροπος;

Last edited:
Σημαίνει ότι υπάρχει περιορισμός από τον κατασκευαστή του δίσκου. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να κάνεις αναζήτηση μέσω των chapters του δίσκου και μέσω της επιλογής fast forward.

Εχει κανενας προβλημα με το aspect ratio με το 370.
Εχω το τελευταιο firmware και μου τα κανει ολα 16:9.Δηλαδη γεμιζει ολη την οθονη, ασχετα εαν ειναι η ταινια 4:3 η 2.35:1.
Στην ιδια τηλεοραση με το BDP-S300 δεν εχω κανενα προβλημα.Υπαρχει καμια ρυθμιση, αν και τα εχω ψαξει ολα.