SONY BRAVIA και σπασμενη θυρα hdmi

lak100

AVClub Enthusiast
26 December 2008
943
γεια σας ειμαι νεος εδω με λενε δημητρη ειμαι 18 ετων ειμαι απο την καστορια παιδια εχω μια sony bravia 32 ιντσων ειναι απο τις πρωτες bravia την πηρα τελη του 2005. το προβλημα που εχω ειναι οτι μου εχουν στραβωσει τα σιδερακια απο την θυρα hdmi ποσο θα κοστισει να την φτιαξω μπορει αν ερθει εδω ο τεχνικος να μου την κανει η πρεπει να φυγει στα κεντρικα

γεια σας ειμαι νεος εδω με λενε δημητρη ειμαι 18 ετων ειμαι απο την καστορια παιδια εχω μια sony bravia 32 ιντσων ειναι απο τις πρωτες bravia την πηρα τελη του 2005. το προβλημα που εχω ειναι οτι μου εχουν στραβωσει τα σιδερακια απο την θυρα hdmi ποσο θα κοστισει να την φτιαξω μπορει αν ερθει εδω ο τεχνικος να μου την κανει η πρεπει να φυγει στα κεντρικα

File Dhmητρη Χρονια πολλα κατ αρχη.
Πολυ δυσκολο να στραβωσουν τα σιδερακια εκτος κι αν εκανες μια πολυ βιαια κινηση. Ωστοσο εχω την εντυπωση οτι κανεις δεν θα ασχοληθει με το να προσπαθησει να κανει την επισκευη σπιτι και μαλλον η τηλεοραση θα πρεπει να παει στο service. παρε τους ενα τηλεφωνο και πες τους το προβλημα. Εγω το κοβω κατ ευθειαν για αλλαγη.-bye-
Νικος

Σίγουρα επισκευάζεται αλλά πρέπει να πέσεις σε φιλότιμο υπάλληλο.
Αλλιώς εκτός εγγύησης σε όποιον αντέχει η τσέπη σου.

παιδια μου ζηταει για αλλαγη πλακετας 280 ευρω. ψαχνει να βρει μονο βυσμα hdmi αλλα δεν βρισκει ο τεχνικος που μπορω να βρω τετοια εξαρτηματα?