Sony CRT - Αξιόπιστο κατάστημα για service?

trap496

New member
7 September 2007
20
Καλησπέρα,
Έχω μια Sony CRT 25" σχεδόν δεκαετίας η οποία παρουσιάζει ένα πρόβλημα που υποψιάζομαι ότι οφείλεται στο τροφοδοτικό. Μερικές φορές δεν δείχνει εικόνα καθόλου ενώ ο ήχος ακούγεται κανονικά. Φαίνεται ότι προσπαθεί να φέρει εικόνα καθώς φαίνονται κάποιες γραμμές σαν γραμμές σάρωσης αλλά εικόνα τίποτα. Το περίεργο είναι πως αν την αφήσω κλειστή για λίγο καιρό, έπειτα λειτουργεί κανονικά (αν και καθυστερεί λίγο να ανοίξει) μέχρι να ξαναπάθει το ίδιο μετά από αρκετές ώρες.

Υποθέτω πως έχει να κάνει με τροφοδοτικό/πυκνωτές και θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζετε κάποιο αξιόπιστο κατάστημα όπου θα μπορούσα να την πάω για service.
Στην περιοχή μου οι περισσότεροι είναι άσχετοι αρπακολατζήδες (προηγούμενες εμπειρίες) και επίσης δεν θα ήθελα να την πάω στη Sony καθώς δεν τους εμπιστεύομαι (και θα χρεώσουν τουλάχιστον όσο κάνει μια καινούργια τηλεόραση).
ευχαριστώ

P.S. Μην μου δώσετε την προφανή απάντηση να την ξεφορτωθώ , δεν είναι για πέταμα ακόμα :smile:.

Πολλες φορες η επιδιορθωση ειναι ασυμφορη.
Αλλωστε τα ηλεκτρικα ειδη εδω και χρονια δεν σχεδιαζονται με γνωμονα την αντοχη.......

Πριν το αφησεις οπουδηποτε ρωτα για το κοστος αναλυτικα.

Παρε ενα spray αερα και δοκιμασε να "φυσηξεις" στη πισω πλευρα αναμεσα στις χαραμαδες...ενοειται με προσοχη(tv εκτος ρευματος).Καμια φορα,λογο σκονης, συμβαινει το προβλημα που ανεφερες παραπανω.

Last edited:
Για την ευρύτερη περιοχή Αθηνών ,παίρνεις την Αstra service που συνεργάζεται με Sony και σε στέλνει σε κοντινό συνεργάτη τεχνικό.
Αν αξίζει την φτιάχνεις.