Sony CRT-Τελος?

georget

Supreme Member
31 March 2007
3,111
Λευκωσία
Εχω μια Sony CRT 34" 10 χρονων και την τελευταια εβδομαδα καθυστερει να ερθει η εικονα οταν την αναψης για περιπου 1 λεπτο, πλησιαζει το τελος?:frown:
Ετσι απο περιεργεια αυτες οι Τηλεωρασης σε αυτη την ηλικια επιδιορθωνωνται και αν αξιζει τον κοπο? Βλεπεις εχει και καποια συναισθηματικη αξια:smile:

Last edited:
Καλημέρα...

34" !!!!..δηλαδή 4:3....μάλιστα!!!!

περασμένα μεγαλεία!!!!

επιδιωρθώνεται....τώρα το αν αξίζει τον κόπο είναι σχετικό....προφανώς σε σχέση με τα χρήματα που θα δώσεις...

αλλά πως μετακινείται με τα 70+ κιλά της???

Επίσης μπορείς να τη χαρίσεις σε κάποιο φίλο που θα συνεχίσει να τη χαίρεται αφού την επισκευάσει...

Re: Απάντηση: Sony CRT-Τελος?

αλλά πως μετακινείται με τα 70+ κιλά της???
Νασο ακομα ποναει η μεση μου οταν την μεταφερα στον πρωτο!:flipout:

Μαλλον ειναι καιρος να παρεις την νεα τηλεοραση που σκεφτοσουν τοσο καιρο Γιωργο.-bye-
Γιαννη και εκει που ειπα να περειμενω τα χριστουγεννα!:frown::D

Eάν έχεις εξοχικό, είναι μια πάρα πολύ καλή λύση!!!

Μα αυτο λεω και εγω φτανει να μην ειναι πολλα τα λεφτα.

Δεν θα ναι φίλος, εχθρός είναι!

:flipout:Καλο!!

Αγαπητοί φίλοι

Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω τον θάνατο τις πολυαγαπημένης μου Sony ΚV-L34 που απεβίωσε απόψε στην ηλικία 11 ετών, αφήνοντας πίσω μια πενταμελή οικογένεια δυο ενήλικες και τρεις ανηλικους συναισθηματικά δεμένους μαζί της.
Δυστυχώς η κατάσταση της τις τελευταίες 3 βδομάδες χειροτέρευε από μέρα σε μέρα όπου σήμερα παρέδωσε πνεύμα, εις μνήμη της αφιερώνω το Avatar μου σε αυτή για να την θυμάμαι όταν είμαι στο αγαπητό μου αυτό forum.
Αιώνια της η μνήμη.:bigcry:

Θα βγαλεις και σταρακι ? η θα κανεις τραπεζι στο μνυμοσυνο ?
minzdr.gif

Πολύ σωστό, και κατά την ταπεινή μου άποψη θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα σχετικό thread που θα έχει ως πρώτο post τους κινδύνους που υπάρχουν από πεταμένες παλιές τηλεοράσεις (υδράργυρος, μόλυβδος, κάδμιο κλπ) και τι πρέπει να κάνουμε όταν δεν τις χρειαζόμαστε. Και να γίνει sticky φυσικά.

central αν συμφωνείς επικοινώνησε με κάποιον συντονιστή.

Αγαπητοί φίλοι

Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω τον θάνατο τις πολυαγαπημένης μου Sony ΚV-L34 που απεβίωσε απόψε στην ηλικία 11 ετών, αφήνοντας πίσω μια πενταμελή οικογένεια δυο ενήλικες και τρεις ανηλικους συναισθηματικά δεμένους μαζί της.
Δυστυχώς η κατάσταση της τις τελευταίες 3 βδομάδες χειροτέρευε από μέρα σε μέρα όπου σήμερα παρέδωσε πνεύμα, εις μνήμη της αφιερώνω το Avatar μου σε αυτή για να την θυμάμαι όταν είμαι στο αγαπητό μου αυτό forum.
Αιώνια της η μνήμη.:bigcry:

αιωνια....ροδι υπαρχει η να σου στειλω ενα?

την παροιμια την ξερεις ετσι?

πεθανε ο βασιλιας.....ζητω ο νεος βασιλιας

......μην χοροπηδας κιολας δεν ηρθε ακομα η λυπητερη.