Sony DVP-NS78

Απάντηση: Re: Sony DVP-NS78

πήγα τις προάλλες στο πλαίσιο για το συγκεκριμένο μοντέλο, στα 114 η τιμή του,...και ο πωλητής εκεί μου λέει ότι αυτό έχει επεξεργαστή της faroudja, και σε σχέση με το pioneer dv400 (που έχουν μικρή διαφορά τιμής), η διαφορά τους είναι η καλύτερη εικόνα του sony και το USB που δεν έχει το sony.

Σχόλια;

http://www.sony.gr/view/ShowProduct...egory=DVD+Player#pageType=TechnicalSpecs..δεν .........δεν νομιζω
http://www.opposhop.com/en/article/13/oppo_dv_981hd?gclid=CNfPg83u4ZMCFQuKMAodyksnWw...αυτο ..............εχει σιγουρα.

μαλλον δεν ξερει τι του γινεται

κατάλαβα, ευχαριστώ πολύ...για το oppo το γνώριζα, αλλά μου φάνηκε περίεργο να έχει και το sony!!

Γενικώς για τα λεφτά του αξίζει όσον αφορά την ποιότητα εικόνας σε σχέση με το dv400;

τωρα δεν ξερω εγω τι μου γινεται:flipout:
αν θα μπορουσες να βρει ενα συγκριτικο μεταξυ των δυο η εαν θελεις να παιζεις divx,mp3 απο το usb για παραδειγμα,τοτε dv-400.
εγω πηρα το dv-600 που ειναι παιζει σχεδον τα παντα,ειναι universal player,και ειμαι ευχαριστημενος.
οποιο και να παρεις τελικα,ευχαριστημενος θα μεινεις.
προσεξε μονο να υποστηριζουν Ελληνικους υποτιτλους απο divx αλλα και για αυτο υπαρχει λυση.

κατάλαβα, ευχαριστώ πολύ...για το oppo το γνώριζα, αλλά μου φάνηκε περίεργο να έχει και το sony!!

Γενικώς για τα λεφτά του αξίζει όσον αφορά την ποιότητα εικόνας σε σχέση με το dv400;

Η γνώμη μου ειναι οτι το 400αρι ειναι ελαφρά καλύτερο. Το κακό με πολλά Sony players ειναι οτι μετά απο καποιο χρονικό διάστημα γινονται "επιλεκτικά" ως προς το διάβασνα συγκεκριμένων DVD, ενω με τα pioneer δεν εχεις τέτοια θεματα..

Παντως ραν ειναι να δώσεις 120 Ευρώ, θα ελεγα να βάλεις αλλα 30 και να πάρεις το Pioneer DV-600 το οποίο είναι εξαιρετικό (και πολύ καλύτερο από το Sony αλλά και από το DV-400)

Απάντηση: Re: Sony DVP-NS78

Προσωπικα πιστευω οτι το ΝS78 ειναι καλυτερο απο το 400 και χειροτερο απο το 600.