SONY DVP-NS92V - Phlips9000s

Δεν ξέρω αν θα πρέπει να πούμε μπράβο στη Sony για ένα player που έβγαλε πριν πολύ καιρό, που είχε εξ αρχής πρόβλημα και τώρα που το καταργεί το διορθώνει. Φαντάσου να ήσουν από αυτούς που το είχαν πάρει τότε...(νομίζω 1-1,5 χρόνο πριν!!) τρομερό σπάσιμο.
Μπράβο θα έλεγα στο avforum που άρχισαν τα mail στη sony αν και το παράδοξο είναι ότι στην Αγγλία - στο Λονδίνο! - τα service center δεν ήξεραν για το πρόβλημα και την πλακέτα αντικατάστασης ενώ εδώ ήταν πλήρως ενημερωμένοι!! Μπροστά η Αθήνα!!!

Geoaspro εχεις εν μερη δικιο.
Παλι καλα που το εφτιαξαν..... και το λεω αυτο κρατωντας μια επιφυλαξει με το τι θα κανει η pioneer με το 490.

Επισης μην ξεχνας ποσο καιρο εκανε η denon να φταιξει το macroblocking στο α1 των 2500ευρω !!!!!

Δυστυχως υπαρχουν και εταιριες που κανουν οτι δεν βλεπουν !!!

Last edited:
Απάντηση: Re: SONY DVP-NS92V - Phlips9000s

geoaspro said:
το παράδοξο είναι ότι στην Αγγλία - στο Λονδίνο! - τα service center δεν ήξεραν για το πρόβλημα και την πλακέτα αντικατάστασης ενώ εδώ ήταν πλήρως ενημερωμένοι!! Μπροστά η Αθήνα!!!

:eek: :eek: :eek: Αυτο ειναι οντως απιστευτο !!!

Re: Απάντηση: SONY DVP-NS92V - Phlips9000s

Andronidis Akis said:
Geoaspro εχεις εν μερη δικιο.
Παλι καλα που το εφτιαξαν..... και το λεω αυτο κρατωντας μια επιφυλαξει με το τι θα κανει η pioneer με το 490.

Επισης μην ξεχνας ποσο καιρο εκανε η denon να φταιξει το macroblocking στο α1 των 2500ευρω !!!!!

Δυστυχως υπαρχουν και εταιριες που κανουν οτι δεν βλεπουν !!!

Άκη έχεις δίκιο!! Μπράβο λοιπον στη sony, δεν ήξερα ότι ακόμα και σε τόσο ακριβά προϊόντα ισχύει αυτό!! Φοβερό να λέμε μπράβο στις εταιρίες οι οποίες επιδιορθώνουν τα ελλατωματικά τους προϊόντα!!!!

Το ξέρω τοι ακούγεται περίεργο άλλα το θεωρώ καλύτερο τουλάχιστον να τα επιδιορθώνουν πάρα να εθελοτυφλούν.

Το πηγα και εγω στο σερβις και μαλλον θα ειναι ετοιμο την αλλη εβδομαδα.
Αν και δεν ειχαν ιδεα για το προβλημα ασχοληθηκε ο υπευθυνος αμεσος και ειχε απαντηση σε μερικα λεπτα.Τωρα περιμενω.....

Απάντηση: Re: SONY DVP-NS92V - Phlips9000s

geoaspro said:
Δεν ξέρω αν θα πρέπει να πούμε μπράβο στη Sony για ένα player που έβγαλε πριν πολύ καιρό, που είχε εξ αρχής πρόβλημα και τώρα που το καταργεί το διορθώνει.

Το καταργει και τι βγαζει ?

Για αντικαταστάτη του NS92 όσο αφορά χαρακτηριστικά και τιμή δεν έχω ακούσει κάτι, βγάζει βέβαια το NS76 το οποίο έχει HDMI, δεν έχει όμως SACD. Υποψιάζομαι ότι το 76 είναι ίδιο με το 92 χωρίς όμως το SACD με πολύ λιγότερα χρήματα όμως. Κόλπα για να είναι ανταγωνιστική με τους υπόλοιπους που αρχίζουν και βγάζουν HDMI players σε πιο χαμηλές τιμές.
Αν έπαιρνα τώρα πάντως θα έπαιρνα το 76!

Η Philips ποιο θα βγάλει στη θέση του 9000S? Στο site της δε φαίνεται κάποιο αντίστοιχο... Λέτε να το καταργεί εντελώς και να αφήνει μόνο τα recorders στη μεσαία κατηγορία?

Ερώτηση:
Αν έχει firmware 1.51 έχει και τη νέα πλακέτα?, και πώς βρίσκουμε από το Menu το firmware?
(ρωτάω μια και θα το παραλάβω σε 2 μέρες, μήπως και δεν χρειάζεται να το πάω service)

Το firmware το βλέπεις έχοντας το DVD κλειστό πατάς διαδοχικά 1,2,3 και power on. Λογικά αν έχει το καινούργιο firmware έχει και τη σωστή πλακέτα.