sony handycam-βοήθεια

tzilivak

New member
14 January 2009
2
Σούδα Χανίων
:confused:Παρακαλώ βοηθήστε με.Εξηγούμαι:έχωτην βιντεοκάμερα SONY Handycam DCR-DVD105,ξέρετε εκείνη την πορδή (πρ-πρ)που γράφει κατευθείαν σε DVD.Είμαι δάσκαλος και την πήρα για τις εκδηλώσεις του σχολείου για να δίνω στα παιδιά εκτός από φωτογραφίες(έχω την camedia C-765) και σε video τα θεατρικά τους στις γιορτές για να θυμούνται.Το μετάνιωσα από την πρώτη στιγμή αφού πρώτα είδα ότι σε άριστη ποιότητα το πιο μεγάλο δισκάκι χωράει 20 λεπτά.Μετά τα dvd παίζουν στο υπολογιστή αλλά δεν παίζουν στα DVD Player του σχολείου(έχουμε ένα LG dv8731)ενώ άλλα παιδιά μου είπαν ότι στα δικά τους στο σπίτι δεν παίζουν καθόλου ή βλέπουν μόνο ,χωρίς να ακούν φωνή.Και ιδού η ερώτηση μου.Με ποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή μπορώ να αλλάξω την κωδικοποίηση του δισκακιού για να παίζει στα player´???Δοκίμασα λίγο με το NERO 7 που έχω αλλά δεν κατάφερα τίποτα...Να προσπαθήσω με το studio 9 που έχω δουλέψει παλιότερα(είναι μπελάς) ή υπάρχει κανένα πιο εύκολο πρόγραμμα που θα το κατεβάσω???Παρακαλώ αν ξέρει κανείς να μου πει το συντομέτερο(Έπρεπε να είχα πάρει την κάμερα παλιάς τεχνολογίας με την κασετούλα των 8mm,το ξέρω)...

Πιστεύω για την περίπτωσή που αναφέρεις ένα καλό και εύκολο στη χρήση πρόγραμμα είναι της Canopus τo Lets edit 2 .

Πιστεύω για την περίπτωσή που αναφέρεις ένα καλό και εύκολο στη χρήση πρόγραμμα είναι της Canopus τo Lets edit 2 .
:a0210:Ευχαριστώ για την απάντηση,μπορώ να κατεβάσω το πρόγραμμα από τον κόλπο του πειρατή ή από κάποιο παρόμοιο torrent site;

Εγώ πάντως με την SONY DVD 200 διαβάζω κανονικά όλα τα dvd που έχω γράψει σε όλα τα Players. Φυσικά μιλώ για τα μικρά δισκάκια.

Οι SONY έχουν δυνατότητα για Hogh quality/μεσαία/οικονομίας 20/30/60 λέπτά. Για τις περισσότερες τηλεοράσεις και το τελευταίο είναι ικανοποιητικό σε ανάλυση. Τα χρώματα μόνο φαίνονται ψόφια.