Sony HCO-RX08

dimitris91

New member
12 October 2011
93
Καλησπερα! Ενας θειος μου εχει το μοντελο της Sony που γραφω στο θεμα και θελει να μαθει αν γινεται με καποιο τροπο να συνδεθει usb stick για την αναπαραγωγη μουσικης mp3. Γνωριζουμε αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα;

Attachments

• CAM00310.jpg
    CAM00310.jpg
    174.8 KB · Views: 67
  • CAM00309.jpg
    CAM00309.jpg
    115.7 KB · Views: 67
Πολυ φοβαμαι πως οχι. Τουλαχιστον οχι αμεσα. Αν αγορασεις DAC μαλλον μπορεις να το συνδεσεις στην εισοδο που εχει για Video και πανω στο DAC να βαλεις USB

Μπορεις να με βοηθησεις σε παρακαλω; Τι ειναι το DAC και σε τι τιμες κυμαινεται;

Το ντακ είναι μια συσκευή που μετατρέπει τον ψηφιακό ήχο σε αναλογικό.
Στην περίπτωση όμως που θέλεις να παίξεις από στικάκι,δεν αρκεί μόνο το ντακ ή μάλλον καλύτερα,θα πρέπει το ντακ να μπορεί να διαβάσει και στικάκι.

Καλύτερη λύση νομίζω,θα είναι μια συσκευή τύπου Fiio στην οποία θα φορτώνει κατ´ευθείαν τα κομμάτια χωρίς στικάκι.
Αυτό θα μπορεί να το συνδέσει επάνω στο στέρεο με ένα καλώδιο από stereo jack σε διπλά RCA.

Re: Απάντηση: Sony HCO-RX08

Καλύτερη λύση νομίζω,θα είναι μια συσκευή τύπου Fiio στην οποία θα φορτώνει κατ´ευθείαν τα κομμάτια χωρίς στικάκι.
Αυτό θα μπορεί να το συνδέσει επάνω στο στέρεο με ένα καλώδιο από stereo jack σε διπλά RCA.

Ή κάποιο άλλο, φτηνότερο μηχάνημα, πχ. το sansaclip, τα fiio νομίζω ξεφεύγουν στην τιμή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony HCO-RX08

Ή κάποιο άλλο, φτηνότερο μηχάνημα, πχ. το sansaclip, τα fiio νομίζω ξεφεύγουν στην τιμή.

Ναι,οτιδήποτε από αυτά,κάποιο οικονομικό και εύχρηστο.
(Δεν έχω ασχοληθεί αλλά έχει κάποιο με 35 ευρώ στην fiio στην κατηγορία dac/amp. Μπορεί όμως να κάνω και λάθος.)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony HCO-RX08

Σας ευχαριστω πολυ παιδια, να ειστε καλα!