Sony - HDMI bug (μαύρη οθόνη)

sfortis

Administration Team
Staff member
3 August 2006
11,392
t3.large
Λογω ενός γνωστού bug, όλη η σειρά KDL-S__A10 εχει προβλήματα με το HDMI στα 1080i. Συγκεκριμένα ,που και που, η οθόνη μαυρίζει για 2-3 δεπτερόλεπτα και μετα επανέρχεται κανονικα. Μάλιστα στο Avforums υπάρχει ενα τεράστιο thread για αυτό το πρόβλημα.

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=348999&highlight=s32a10

Με το PS3 το έχω εντοπίσει και στην δικιά μου αυτό το πρόβλημα και η λύση που έχω δώσει είναι ...να μην χρησιμοποιώ 1080i (κρίμα, φαίνονται όλα πιο καθαρά).

Υποτίθεται ότι λύνεται με firmware update.

Επειδή η εγγύηση λήγει στους επόμενους μήνες, πρέπει αν κινηθώ άμεσα! Please εάν κάποιος ξέρει κάποιο service που να βρω άκρη ...

Λογω ενός γνωστού bug, όλη η σειρά KDL-S__A10 εχει προβλήματα με το HDMI στα 1080i. Συγκεκριμένα ,που και που, η οθόνη μαυρίζει για 2-3 δεπτερόλεπτα και μετα επανέρχεται κανονικα. Μάλιστα στο Avforums υπάρχει ενα τεράστιο thread για αυτό το πρόβλημα.

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=348999&highlight=s32a10

Με το PS3 το έχω εντοπίσει και στην δικιά μου αυτό το πρόβλημα και η λύση που έχω δώσει είναι ...να μην χρησιμοποιώ 1080i (κρίμα, φαίνονται όλα πιο καθαρά).

Υποτίθεται ότι λύνεται με firmware update.

Επειδή η εγγύηση λήγει στους επόμενους μήνες, πρέπει αν κινηθώ άμεσα! Please εάν κάποιος ξέρει κάποιο service που να βρω άκρη ...

επί 2 χρόνια είχα τη 40άρα s10a - η f86 την αντικατέστησε πριν από 25 μέρες - χωρίς να παρατηρήσω ανάλογο φαινόμενο (πηγή το oppo, dvi->hdmi ...)

στο θέμα του σέρβις, νομίζω ότι μ'ένα τηλ. στην αντιπροσωπεία θα σου πουν το κοντινότερο σε σένα κατάστημα για το update ...

Απάντηση: Re: Sony - HDMI bug (μαύρη οθόνη)

Στα 1080i ήσουν? Στα 720p δεν υπάρχει πρόβλημα.

χρησιμοποιούσα και τις δυο αναλύσεις. δε θυμάμαι τέτοιο πρόβλημα ...:nounder:

Μάλλον η τηλεόρασή σου είχε ήδη περασμένο το νεο firmware ! τι να πω... είναι πολύ ενοχλητικό.

Αφου διορθώνεται... ούτε του παπά.

Δεν υπάρχει χρέωση (δεν υπάρχει συνομολογούμενη κατα την αγορά ιδιότητα της συσκευής) για την αναβάθμιση.

την απόδειξη αγοράς στην τσέπη, παρτην αγκαλιά και τράβα για φτιάξιμο!

Πήρα τηλέφωνο το sony service στο Χαλάνδρι (COMETRON ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΠΕ) και μου είπαν οτι πρέπει να πάω την τηλεόραση εκεί με την απόδειξη αγοράς...

Τελικά δεν το γλυτώνω του κουβάλημα!

Κάτι παρόμοιο μου κάνει και εμένα η 40X2000 με το HTPC στα 1080p
όταν είμαι στα windows και ανοίγω κάποιο πρόγραμμα (πχ Outlook Express)
ή όταν συνδέω κάτι με USB. Η μαύρη οθόνη κρατάει λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο
και επανέρχεται κανονικά αλλά είναι πραγματικά ενοχλητικό.

Έχεις κανείς ιδέα τί παίζει? Μήπως διορθώνεται και αυτό με κανα firmware update?